Jak tanio obniżyć Golfa Mk II
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Jak tanio obniżyć Golfa Mk II
Witam, Mam Vw Golfa II i chciałem go obniżyć, bo wygląda jak terenowy. jak mogę to tanio zrobić ? mam 14' z przodu i z tyłu. golfik jest z 90 roku 1.8

- malutki
- Forum Master 
- Kontakt:
IgorGL, bierzesz szlifierke i jedziesz z koskem  nie no żartuje! chyba najtaniej będzie poszukać używanych springów do auta. chyba że nowy zestaw ma być to wtedy można obejrzeć się za jakimś kitem
 nie no żartuje! chyba najtaniej będzie poszukać używanych springów do auta. chyba że nowy zestaw ma być to wtedy można obejrzeć się za jakimś kitem

nie no żartuje! chyba najtaniej będzie poszukać używanych springów do auta. chyba że nowy zestaw ma być to wtedy można obejrzeć się za jakimś kitem
 nie no żartuje! chyba najtaniej będzie poszukać używanych springów do auta. chyba że nowy zestaw ma być to wtedy można obejrzeć się za jakimś kitemClarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1 
Szafa gra
						Szafa gra

- malutki
- Forum Master 
- Kontakt:
kolego zapraszam do lektury  na tym forum znajdziesz duzo cennych informacji. kit= sprezyny+amortyzatory np. MTS od kolegiMAPET a uzywane mozesz na allegro poszukac lub na forum w dziale giełda
 na tym forum znajdziesz duzo cennych informacji. kit= sprezyny+amortyzatory np. MTS od kolegiMAPET a uzywane mozesz na allegro poszukac lub na forum w dziale giełda

na tym forum znajdziesz duzo cennych informacji. kit= sprezyny+amortyzatory np. MTS od kolegiMAPET a uzywane mozesz na allegro poszukac lub na forum w dziale giełda
 na tym forum znajdziesz duzo cennych informacji. kit= sprezyny+amortyzatory np. MTS od kolegiMAPET a uzywane mozesz na allegro poszukac lub na forum w dziale giełdaClarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1 
Szafa gra
						Szafa gra

IgorGL, Wiesz jak założysz -40 na seryjne amory to będzie to śmigać i amorki nie dostaną jakoś masakrycznie w tyłek, ale no wiesz - 40 to taka delikatna gleba 
GLEBA zaczyna się przynajmniej dla mnie przy 14" od -60 na przodzie i tyle a przy takiej glebie seryjne Amory szybko Ci się rozwalą

GLEBA zaczyna się przynajmniej dla mnie przy 14" od -60 na przodzie i tyle a przy takiej glebie seryjne Amory szybko Ci się rozwalą

Let's Tune it UP !!
						prawda jest taka że tanio w tym przypadku wcale nie znaczy bezpiecznie...jeśli chcesz obniżyć zrób to raz a dobrze i bezpiecznie byś nie zabił się na pierwszym zakręcie...dlatego szczerze poleciałbym pozbierać troszkę poczekać i kupić przynajmniej jakiegoś kita jeśli masz 14" z niskim profilem cóż..luka i tak będzie..bo do tych kół niestety już -80 wypada czyli gwint..używki możesz kupić za 500zł a będzie to o wiele lepsze rozwiązanie niż kupowanie samych sprężyn na seryjne amory co w rezultacie niczego nie da.

- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia