mk 2 zawieszenie 60/60
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
mk 2 zawieszenie 60/60
Mam Komi amory tyl i przod WEITEC
na sprezynach weiteca
Bylem dzis kontroli przod 78% tyl 80% wszystkie elementy gumowe sa oki ale jednak cos stuka na dolkach metaliczny poglos.Mechanik powiedzial ze to dlatego ze sprezyny sa zbyt twarde. Czy to przez to?? Mysle o zmianie tych moich na zolte 60 one sa mieksze,lub na 80 tylko czy one beda pasowac do tych amorow?
na sprezynach weiteca
Bylem dzis kontroli przod 78% tyl 80% wszystkie elementy gumowe sa oki ale jednak cos stuka na dolkach metaliczny poglos.Mechanik powiedzial ze to dlatego ze sprezyny sa zbyt twarde. Czy to przez to?? Mysle o zmianie tych moich na zolte 60 one sa mieksze,lub na 80 tylko czy one beda pasowac do tych amorow?
po 1 amorkow sportowych nei sprzwdza sie na sciezce bo brednie pokazuje
po 2 to ze sprezyna jest twarda to nie ma wcale do tego nic ze sa jakies odglosy
albo masz trafione amorki
albo sprezyna sie nie ulozyla albo zle zamontowana albo cos innego stuka
pzdr
po 2 to ze sprezyna jest twarda to nie ma wcale do tego nic ze sa jakies odglosy
albo masz trafione amorki
albo sprezyna sie nie ulozyla albo zle zamontowana albo cos innego stuka
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Gleba sama w sobie nie stuka. Jednak nasila wszystkie stuki które dotąd mogłybyć wręcz niesłyszalne. Powodów, może być cała masa. Sprecyzuj chociaż swoje pytanie i powiedz gdzie stuka.
Mi stukały dotychczas dwie rzeczy. Prawa tylna tuleja amortyzatora niedokręcona i luźna osłona termiczna od wydechu.
Pozdrawiam
Mi stukały dotychczas dwie rzeczy. Prawa tylna tuleja amortyzatora niedokręcona i luźna osłona termiczna od wydechu.
Pozdrawiam
- eldorado84
- Gadatliwa bestia
To nie możliwe, żeby zwoje spręzyny o siebie stukały w sposób słyszalny.jakob pisze:oblukalem dzis zdjolem klo i nic, a na kanale gry potrzasam samchodem wyglada na to ze zwoje sprezyny dobijaja do siebie i dlatego sie tlucze.
Moje pytanie : co zrobic w takiej sytuacji??
Polecam pojechać na stacje diagnostyczną, 20zł i masz odpowiedź pewną i rzeczową.
czasem sie zdarze ze ocieraja i slychac mozna zalozyc wezyk na zwoj nawet ktorys producent takie cos daje czasem wibach czy weitec
http://www.mapet-TUNING.com