MK II - gleba -30 mm
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
MK II - gleba -30 mm
Witam chciałbym poznać koszty wymiany sprężyn i amortyzatorów obniżających o 30mm przód i tył.
Jezeli coś poza tymi sprezynami i amortyzatorami trzeba kupic chciałbym to wiedzieć
pozdrawiam.
Jezeli coś poza tymi sprezynami i amortyzatorami trzeba kupic chciałbym to wiedzieć
pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony wt lut 24, 2009 12:12 przez pancur0, łącznie zmieniany 2 razy.
viewtopic.php?p=2433766#2433766" onclick="window.open(this.href);return false; <-- i po swapie ;D
odboje i oslony jesli masz obecnie ok to przekladasz ale jesli masz rozwalone to to dolicz.. i geometrie
wymiana zawieszenie to zaleznie od warstzatu
wymiana zawieszenie to zaleznie od warstzatu
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Wymiana amorków to albo 25zł albo 50zł od koła,ale na 90% 25zł
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
ale mi chodzi o ceny amortyzatorow i sprezyn )
viewtopic.php?p=2433766#2433766" onclick="window.open(this.href);return false; <-- i po swapie ;D
Na allegro sprawdź.Ale jeśli chcesz obniżyć to kup od razu amorki do tego odpowiednie np MTS wyjdzie Ci ok 500zł za komplet amortyzatorów.Jeśli za drogo kup tylko przód,a na tył weź gazowe seryjne.
Na 80% talerzyki górnego mocowania sprężyny z tył będą zgnite więc to też warto wziąć,do tego odbojniki z osłonami.
Kolega ma sprężyny eibacha -35 do sprzedania,niecały rok mają,przebieg też nie duży więc jak byś chciał to pisz do mnie na pw
Na 80% talerzyki górnego mocowania sprężyny z tył będą zgnite więc to też warto wziąć,do tego odbojniki z osłonami.
Kolega ma sprężyny eibacha -35 do sprzedania,niecały rok mają,przebieg też nie duży więc jak byś chciał to pisz do mnie na pw
Wajsik pisze:Na allegro sprawdź.Ale jeśli chcesz obniżyć to kup od razu amorki do tego odpowiednie np MTS wyjdzie Ci ok 500zł za komplet amortyzatorów.Jeśli za drogo kup tylko przód,a na tył weź gazowe seryjne.
Widzialem u mapeta na stronie caly zestaw MTS'a za 699 i to chyba lepsze wyjscie niz kupic na tyl inne i na przod inne.
Wolalbym kupic wszystkie nowe, bo auto powoli jezdzi mi samo po calej drodze.
Sprezyny mam juz kiepskie...
Czym sie różni gwint od takiego zawieszenia sportowego ?
firma firmie nierówna
a gwint to takei cos z reguacja
popatrz na forum
a gwint to takei cos z reguacja
popatrz na forum
http://www.mapet-TUNING.com
Wielkie dzieki za odpowiedzi.
Wybor raczej jednak padnie na zwykle, bo na gwint mnie niestety nie bedzie stac :<
Pozdrawiam
Wybor raczej jednak padnie na zwykle, bo na gwint mnie niestety nie bedzie stac :<
Pozdrawiam