Skrzywione przednie koło ;/
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Skrzywione przednie koło ;/
Witam.. niedawno wjechalem w dosc duza dziure.. poza rozwalonym alumem jest chyba cos z zawieszeniem... ( nie mam pojecia Co ;/) Wsadziłem kolo zapasowe i jest ono pochylone do srodka cos takiego |-----\ czy mogłby mi ktos powiedziec co z tym jest i co dalej robic? bo niemam pojecia czy wachacz do wymiany.. czy moze amor krzywy aa i jest sportowe w nim (golf II ) zawieszenie ( czerwone sprezyny ), jak cos moje gg 4414301
zapraszam http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=291532
poczynając od uszkodzonego amortyzatora, przestawienia kąta nachylenia po uszkodzenia wahacza. Trzeba zdjąć koło i przyjrzeć się, może tylko przestawiły się kąty.
Ostatnio zmieniony wt wrz 30, 2008 20:23 przez Baryla, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lukas-182
- Sprzedawca
- Kontakt:
To może poszła guma i łożysko oporowe...ta śruba, która łączy amor z łożyskiem co widać u góry, po otworzeniu klapy, jest centralnie na środku otworu czy tez jest przesunięta ???Jak przesunięta, to poszła guma, koszt wymiany około 40zlsoJer pisze:dzwiglem klape z przodu tam widac sruby z amora to z tej str jest lekko krzywo