...:::BRYLANT:::... pisze:dzięki za odpowiedz a długość to jaka by wystarczyła?
Zależy jakie chcesz okucia, na jakich poduchach, jakie wysokości uzyskać, na jakich amorkach itp itd
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
...:::BRYLANT:::... pisze:dzięki za odpowiedz a długość to jaka by wystarczyła?
przecież kompresor nie pompuje wody tylko w butli się skrapla woda. za jest ok.darek-vw pisze:tak różnica że w butli będzie zbierała się woda (a potrafi być całkiem sporo), osuszacz powinien być za kompresorem
blackvagen pisze:przecież kompresor nie pompuje wody tylko w butli się skrapla woda. za jest ok.darek-vw pisze:tak różnica że w butli będzie zbierała się woda (a potrafi być całkiem sporo), osuszacz powinien być za kompresorem
to skad sie woda wezmie w butli?blackvagen pisze: przecież kompresor nie pompuje wody tylko w butli się skrapla woda. za jest ok.
No jeszcze trochę mi zostało... manometrów nie będę miał, tylko czujniki podające dane elektronicznie do FISa, na którym będą słupki i wartości w barach...:::BRYLANT:::... pisze:MaxsteRR
jak daleko jesteś z airem w tej audicy?
gdzie masz manometry umieszczone?
Możesz kolego pokazać jakiś temat, czy foto jak to na FIS wygląda? Bo z opisu to rewelacjaMaxsteRR pisze:No jeszcze trochę mi zostało... manometrów nie będę miał, tylko czujniki podające dane elektronicznie do FISa, na którym będą słupki i wartości w barach...:::BRYLANT:::... pisze:MaxsteRR
jak daleko jesteś z airem w tej audicy?
gdzie masz manometry umieszczone?
to napisz tu albo na PW bo ciekawi mnie to jak FIS połączysz z czujnikamiMaxsteRR pisze:Urodziło mi się to w głowie, więc nie mam żadnych tematów, fot itp. ale jak skończę to na pewno pokażę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości