ile cm obnizenia??
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
ile cm obnizenia??
Mam pytanko! Dokladnie do posiadaczy golfa MK3 dokładniej do posiadaczy MK3 na 17":]!! Ile obnizacie furke do 17"-ki??
btk_gti, Zobacz mój temat Mam -40/-40 i jest naprawdę dobrze, ale przyznam że wolałbym mieć -60/-40
Ostatnio zmieniony śr maja 07, 2008 19:00 przez maksio200, łącznie zmieniany 1 raz.
u mnie sprawność amortyzatorow od 80 do 82% w zaleznosci od koła (zreszta to cały zestaw H&R i to z wyzszej polki), wiec to raczej ten Twoj kumpel ma jakiegos zdechłego albo kijowego tego kitak0nr4d pisze:Kumpel ma taki kit i u niego jest szpara większa z tyłu. Może trochę zdechnięte amory już masz
k0nr4d, skoro nie wiesz pod jaki silnik i pod jakie auto (!) ma dedykowane zawieszenie "twój kumpel" w golfie 3 to po co piszesz w temacie, w ktorym ktoś pyta o konkrety?
Pozatym w praktycznie każdym aucie niezależnie od modelu odstęp pomiedzy kołami a nadkolami jest większy z uwagi na to ze z przodu są koła skrętne! W golfie 3 też tak jest, więc skoro seryjnie z przodu jest wiekszy przeswit, to dlaczego wg. Ciebie po rownym obniżeniu (proponowane -60/-60) ma się to wyrównać?
odemnie tyle w temacie....
jozekrjrj, przy takiej feldze trzeba zaklepac ranty w nadkolach bo inaczej nie ma innej opcji niz ciagle obcieranie
Pozatym w praktycznie każdym aucie niezależnie od modelu odstęp pomiedzy kołami a nadkolami jest większy z uwagi na to ze z przodu są koła skrętne! W golfie 3 też tak jest, więc skoro seryjnie z przodu jest wiekszy przeswit, to dlaczego wg. Ciebie po rownym obniżeniu (proponowane -60/-60) ma się to wyrównać?
u mnie wiadomo - mam w golfie 3 zawieszenie dedykowane do golfa 3 z silnikiem 1.8 łacznie z wbiciem w TUV obniżenia samochodu o -60/-40 i moge z całą odpowiedzialnością stwierdzić, ze przy takim obniżeniu przeswity pomiedzy kołami a nadkolami w golfie mk3 są takie same z przodu i z tyłuk0nr4d pisze: skoro nie wiadomo pod jakie silniki i pod jakie auta były dedykowane.
odemnie tyle w temacie....
jozekrjrj, przy takiej feldze trzeba zaklepac ranty w nadkolach bo inaczej nie ma innej opcji niz ciagle obcieranie