no ale ma warunki, gdzie to naprawiac, podoba mu się taki fun, to niech robi
 niektórym się to wydaje dziwne, ale prawdziwe he
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

nic do nikogo nie mam ale...wojtekgtd pisze:Więc tak: po 1. w dojazdówkach było powietrze, osobiście sprawdzałem swoim manometrem. Po 2. Cordoba na codzień jeździ na Pirelkach 14' i jest wtedy ok. 0,5 cm wyżej niż na dojazdach. I to nie jest auto, które stoi na podwórku tylko jeździ jako dupowóz setki km tygodniowo.
 to pogrążanie sie..
  to pogrążanie sie.. ..  moze na weekend wyjedza ale nie jest to auto uzytkowane normalnie.
  ..  moze na weekend wyjedza ale nie jest to auto uzytkowane normalnie.Pogrążaniem się jest pisanie o czymś, o czym się nie ma pojęcia. Mieszkasz na drugim końcu Polski ale piszesz tak, jakbyś był lepiej zorientowany ile to auto jeździ.herbiasty pisze:nic do nikogo nie mam ale...wojtekgtd pisze:Więc tak: po 1. w dojazdówkach było powietrze, osobiście sprawdzałem swoim manometrem. Po 2. Cordoba na codzień jeździ na Pirelkach 14' i jest wtedy ok. 0,5 cm wyżej niż na dojazdach. I to nie jest auto, które stoi na podwórku tylko jeździ jako dupowóz setki km tygodniowo.
majac w tym sezonie 20mm od asfaltu 3mm grubosci osłonę miski olejowej po 2000km przetarła sie na wylot...
wiec pisanie 'KILKASET KM tygodniowo z kołyska 5mm"to pogrążanie sie..
bo chyba co tydzien wypadal by koledze silnik jak by robił kilkaset... moze na weekend wyjedza ale nie jest to auto uzytkowane normalnie.

tylko nie po wcześniejszym ugadaniu się na tą fote lecz na spontana podjedz cyknij i wrzuć
 tylko nie po wcześniejszym ugadaniu się na tą fote lecz na spontana podjedz cyknij i wrzuć 

o to tozglebić auto żeby ładnie koła były z błotnikami spasowane

dokładka a sanki o,5 od ziemi to trochę różnicatruckman pisze:Chociaż co ja mówię skoro zachorowałem na dokładkę przy ziemi

Hm, temat o glebie a zaczynają się dyskusje na temat wyglądu. Niech sobie wygląda jak chce, nie o tym jest temat. Temat nie jest też o tym, po co tak nisko opuszczać auto. Patrząc na pierwszego posta w tym temacie widzę, że niektórzy mają już problem przy -40 i muszą zdejmować dokładki. Ok, ich sprawa. Główną kwestią jest to, że auto stoi tak nisko jak widać na zdjęciu i tak jeździ na codzień (ewentualnie 0,5 cm wyżej jak ma założone Pirelki a nie dojazdówki). Kto nie wierzy - trudno, już powiedziałem że na siłę nic nikomu udowadniać nie będę. Może spotkamy się kiedyś na jakimś zlocie i będzie można obejrzeć na żywo. Chociaż wtedy i tak się znajdzie grono niedowiarków, którzy powiedzą, że auto setek kilometrów tygodniowo na tym setupie nie robi.truckman pisze:Alvaro_, bo twój wygląda. Tamten Seat to wygląda jak wyjęty ze szrotu to można różne głupie rzeczy robić...

kostek pisze:Z całym wyrazem szacunku ale nasz forumowy kolega Kowal z Tomaszowa mazowieckiego ma MK3,nie wiem czy dalej jest ten set'up ale na nysę przyjechał 0,9cm od ziemi,

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości