kolega _Marcin_, nie ma racji... oryginalny odbój do mk2/mk3 jest zrobiony z pianki.... weźcie go w ręce i ściskajcie... zobaczycie, że idzie go ścisnąć bez problemu. Ja przy -40 mam tak jak oryginalnie nic nie przycięte. Chociaż widziałem, że do -60 są już odboje gumowe np. GT cupaline, ale... życzę przyjemnej jazdy na takim gumowym.... szczególnie jak dobije amor do odbojuGashkas pisze:kolega _Marcin_, ma chyba racje wg mnie, trzeba skrocic odboje
 .
 . [ Dodano: 13 Sty 2010 00:30 ]
Gashkas, ja mam na przodzie coś koło -60 na tyle jest mniej bo widać to po linii auta. A porównywałem wysokość zawieszenia z mk2 seryjnym brata.

z tym że gleba 60/60 a przód poszedł o 70 a tył o 80 w stosunku do tego co bylo, przed kitem.
 z tym że gleba 60/60 a przód poszedł o 70 a tył o 80 w stosunku do tego co bylo, przed kitem. 

dlatego teraz chcę te orginalne piankowe żeby nie było takiego łup... w sobote zakładam nową zawieche to zobaczymy jak to będzie.
  dlatego teraz chcę te orginalne piankowe żeby nie było takiego łup... w sobote zakładam nową zawieche to zobaczymy jak to będzie. bo jak narazie zdania podzielone i tak nie wiem co zrobić
  bo jak narazie zdania podzielone i tak nie wiem co zrobić

przy glebie nie ma kompromisow!!!
 przy glebie nie ma kompromisow!!! 

pozatym jezdzi sie spoko jak na pierwsza moja glebe jestem mile zaskoczona
   pozatym jezdzi sie spoko jak na pierwsza moja glebe jestem mile zaskoczona