sprawdza się jakoś to rozwiazanie połączenie g60 i LPG sekwencji...
pytam bo mam zamiar kupić golfa z czymś takim i chce wiedzieć czego się spodziewać

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Ale z powyższego wynika, że kolega chce kupić auto, z już założoną sekwencją.GTO pisze:raczej sie tak prosto nie da, PG ma wtrysk wielopunktowy ale wszystkie wtryski sikają równocześnie, wiec zwykły gazownik sekwencji nie założy.
tak tylko z instalka za 4 tysie bo reszta to kupa gooooowna. do tego nstalka ne daje gwarancji ze gazownik byl rozgarniety i dobrze wysterowal...becior pisze:Ale z powyższego wynika, że kolega chce kupić auto, z już założoną sekwencją.GTO pisze:raczej sie tak prosto nie da, PG ma wtrysk wielopunktowy ale wszystkie wtryski sikają równocześnie, wiec zwykły gazownik sekwencji nie założy.
Ja czytałem, że na gazie PG dobrze jeździ.
w seryjnym aucie zaden ale w turbo do tego powiedzmy z niedoborem mocy sens jest taki ze masz w gratsie przy dobrze wystrojonej instalce kilkanascie procent mocy wecejbecior pisze:Ja nie wiem jaki jest sens ładować taką kase w gaz lepiej to wydać na benzynę.
Quatro7 pewnie tego z allegro chcesz kupić? Troche tani jest...
Zrozumiałem, że instalacja gazowa dodaje mocy w silnikach doładowanych?? Troche to sie kłóci z moją poprzednią wizją zagazowanego auta z turbo benzynąevolution pisze:w seryjnym aucie zaden ale w turbo do tego powiedzmy z niedoborem mocy sens jest taki ze masz w gratsie przy dobrze wystrojonej instalce kilkanascie procent mocy wecejbecior pisze:Ja nie wiem jaki jest sens ładować taką kase w gaz lepiej to wydać na benzynę.
Quatro7 pewnie tego z allegro chcesz kupić? Troche tani jest...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości