Oj nie pamiętam, ale na oko jest to blacha 2 mm.djtom pisze:TOMEKKK, no dokładnie takaie rozwiazanie by mnie interesowało - gruba daliście ą blachę?
Jak podkrecić 16V małym nakładem finansowym
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
W abf'ie lepiej. Niestety w silnikach KR/PL/9A założenie stożka jest dość kłopotliwe.golofs pisze:Nie lepiej kupić filtra sportowego K&N niż wiercic dziury ?
Czy urywać dolna pokrywe puszki filtra powietrza ?
[ Dodano: 07 Wrz 2007 09:53 ]
No chyba że mówimy o wkładzie, ale i tak nie ma skąd zimnego powietrza zasysać. W scirro, które kupiłem ktoś wyciął okrągłą dziure na dole filtra i pociągnął alurure z dołu.
kenaj robił w eltecu w wawie pod konkretnie pod swoje auto - ok 500 pln wszystko z pomiaramiFajny zestaw ile za to??
http://el-tec.pl/
sam stozek i montaz wszystkiego przez fachowców tez w cenie
Ostatnio zmieniony pt wrz 07, 2007 10:33 przez djtom, łącznie zmieniany 1 raz.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- robson_wrc
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam
Mam pytanie bo GTO pisał że do 9A głowica z 1.8 tak sie składa że mam cała PL w garażu i tu moje pytanie jakiego przyrostu mocy można sie spodziewać po zamontowaniu głowicy z PL a z czasem ssącego z KR??
Pozdro
Mam pytanie bo GTO pisał że do 9A głowica z 1.8 tak sie składa że mam cała PL w garażu i tu moje pytanie jakiego przyrostu mocy można sie spodziewać po zamontowaniu głowicy z PL a z czasem ssącego z KR??
Pozdro
Ostatnio zmieniony pn wrz 10, 2007 15:59 przez robson_wrc, łącznie zmieniany 2 razy.
MOC JEST BOGIEM,PRĘDKOSĆ NAŁOGIEM, NITRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWA :)
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mysle ze dobrnalby i do wiekszej ilosci zakladajac ze zrozumialem dobrze ze ma 9AMAREK 74 pisze:może do 150 dobrniesz
[ Dodano: Pon Wrz 10, 2007 22:43 ]
macie filmik z mk2 na 9a po modach glowicy (dwa wydechy) na dlugiej skrzyni
[/youtube]
Ostatnio zmieniony pn wrz 10, 2007 22:44 przez evolution, łącznie zmieniany 1 raz.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.