DIGI 1

Forum techniczne związane z silnikami 16V

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP

reg
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 31
Rejestracja: pn mar 17, 2008 12:08
Lokalizacja: wągrowiec

DIGI 1

Post autor: reg » wt lip 09, 2019 21:23

Witam
Zakładam digi do 1,8 KR i mam kilka pytań
-czy stary komputer zostawić z odpiętymi kablami np od cewki
-czy regulator napięcia zostaje bo mam wtyczkę digi pochodzi od 9 A i pasuje tam gdzie był regulator
-skąd wziąść napięcie do komputera



Awatar użytkownika
KoguT
I am the Stig
I am the Stig
Posty: 1999
Rejestracja: wt lis 14, 2006 21:07
Lokalizacja: Dębica
Auto: VW Golf MK4 Cabrio
Silnik: ABF
Kontakt:

Re: DIGI 1

Post autor: KoguT » wt lip 16, 2019 00:37

Czytam piąty raz Twoje słowa i nie mam pojęcia o co Ci chodzi...
Robiłem kilka konwersji 9A na Digi1 i mogę coś doradzić ale nie mam pojęcia o jaki regulator napięcia Ci chodzi, a tym bardziej po co chcesz zostawiać stare ECU od KRa.

odezwij się na PW, daj tam nr telefonu to zadzwonię i pogadamy. Forum pomału przymiera przez erę facebooka i innych dupersztyków więc ciężko się coś konkretnego dowiedzieć...



LordKris
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 26
Rejestracja: śr kwie 20, 2005 17:41
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontakt:

Re: DIGI 1

Post autor: LordKris » śr sie 28, 2019 14:32

Witam. Podepne się pod temat.
Mianowicie zbieram graty zeby 9A podłączyć i jak ostatnio szukałem gratów to niestety nie znalazłem Copotu. 037906040B.

Pytanie: da się go czymś zastąpić czy musi ori być?



ODPOWIEDZ

Wróć do „16V”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości