Numer komputera do KR
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Numer komputera do KR
Sterownik biegu jalowego chcesz czy sterownik zaplonu ? Dwa są.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Re: Numer komputera do KR
mi chodzi o komputer. nie o sterownik. bo chce kupić komputer i chciałbym sprawdzić czy to na pewno ten. tam na obudowie jest taki kod i chciałem właśnie żeby ktoś mi podał od siebie to bym sprawdził czy to krbugalon pisze:Sterownik biegu jalowego chcesz czy sterownik zaplonu ? Dwa są.
Numer komputera do KR
kr nie ma kompaTomek_784 pisze:mi chodzi o komputer. nie o sterownik. bo chce kupić komputer i chciałbym sprawdzić czy to na pewno ten. tam na obudowie jest taki kod i chciałem właśnie żeby ktoś mi podał od siebie to bym sprawdził czy to kr
nr. sterownika zapłonu: 811 907 384
sterowniki/ przekaźniki biegu jałowego (244) : 443 907 393 N
"...bo tak naprawdę nie ma nic lepszego niż iść do auta i wrócić uwalony smarem i olejem..."
czyli kr ma jak rp sterownik??damianmk1 pisze:kr nie ma kompaTomek_784 pisze:mi chodzi o komputer. nie o sterownik. bo chce kupić komputer i chciałbym sprawdzić czy to na pewno ten. tam na obudowie jest taki kod i chciałem właśnie żeby ktoś mi podał od siebie to bym sprawdził czy to kr
mam cos takiego prawdopodobnie od gti (hella ) jak chcecie sprawdzic to moge wrzucic foto
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Numer komputera do KR
Nie KR nie ma sterownika jak RP. RP ma komputer do sterowania wtryskiem paliwa (zapłon jest mechaniczny). W KR nie ma sterowania wtryskiem bo jest mechaniczny. Steruje sie tylko zaplonem i obrotami biegu jalowego.
Pozdrawiam
Bugalon
Bugalon
mozesz zerknac co to jest?bugalon pisze:Nie KR nie ma sterownika jak RP. RP ma komputer do sterowania wtryskiem paliwa (zapłon jest mechaniczny). W KR nie ma sterowania wtryskiem bo jest mechaniczny. Steruje sie tylko zaplonem i obrotami biegu jalowego.
znalazlem taki na allegro i pisalo do gti chyba ze do pf/pb
spojrz na to http://www.ebay.co.uk/itm/VW-MK2-Golf-G ... 0963132612" onclick="window.open(this.href);return false;
No Ktoś to porządnie wytłumaczyłdamianmk1 pisze:kr nie ma kompaTomek_784 pisze:mi chodzi o komputer. nie o sterownik. bo chce kupić komputer i chciałbym sprawdzić czy to na pewno ten. tam na obudowie jest taki kod i chciałem właśnie żeby ktoś mi podał od siebie to bym sprawdził czy to kr