ABF przerywa w zakresie 3-4tys
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Wyglada to nastepujaco,
jak wciskam lekko gaz przy spokojnym ruszaniu to tak lekko przerywa i tak nie za fajnie sie rusza, nie ma tej plynnosci, pomiedzy ok 3-4tys obr przerywa, nie zawsze bo zadko ale jednak czasami odpale i jest ok nic sie nie dzieje,
podczas jazdy tez ustepuje roznie czasami po ok 10km jazdy czasami wiecej czasami nieco mniej,
pomozecie?
jak wciskam lekko gaz przy spokojnym ruszaniu to tak lekko przerywa i tak nie za fajnie sie rusza, nie ma tej plynnosci, pomiedzy ok 3-4tys obr przerywa, nie zawsze bo zadko ale jednak czasami odpale i jest ok nic sie nie dzieje,
podczas jazdy tez ustepuje roznie czasami po ok 10km jazdy czasami wiecej czasami nieco mniej,
pomozecie?
brak podpisu
- piotrek gti_abf
- Ma gadane
Swiece, przewody, kopulka wymienione, czujnik polozenia,
palec akurat jeszcze nie
palec akurat jeszcze nie
brak podpisu
Sprawdź przekaźnik nr 30 pozatym odsyłam http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 1&start=56" onclick="window.open(this.href);return false;
Fuck,
widze po przytoczonym przez ciebie temacie ze w zasadzie to moze byc "wszystko"
widze po przytoczonym przez ciebie temacie ze w zasadzie to moze byc "wszystko"
brak podpisu
Kolego, na 99 % przekaźnik nr. 30
W moim przypadku wymiana pomogła, a już chciałem pompę paliwa wymieniać.
Zamiennik to koszt 30-40 PLN
W moim przypadku wymiana pomogła, a już chciałem pompę paliwa wymieniać.
Zamiennik to koszt 30-40 PLN
Fantastis, jestescie wielcy w koncu przeszlo,
przekaznik w ogole nie wygladal zeby mialo mu cos dolegac a jednak, przejechalem wszystkie luty lutownica, posciagalem troche starej cyny dalem nowa i lala smiga jak nowy
przekaznik w ogole nie wygladal zeby mialo mu cos dolegac a jednak, przejechalem wszystkie luty lutownica, posciagalem troche starej cyny dalem nowa i lala smiga jak nowy
brak podpisu