itb pomoc
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
itb pomoc
witam mam mk1 i chce tam wsadzic 9a ale plan byl na turbo lecz itb jest dla mnie lepszym rozwiazaniem i szukam kogos to juz ogarnal taki temat i moze przyjechac i doradzic i pokazac co i jak, pozdrawiam ze slonecznej silesi:)
-
- V.I.P.
- Kontakt:
itb pomoc
Czekaj - czy dobrze rozumiem? Chcesz zeby przyjechal do Ciebie jakis tuner/profesjonalista z doświadczeniem, powiedzial Ci co i jak masz zrobić, podał wszystko na tacy i pokazal Ci paluszkiem jak to dokladnie poskladac i wystroic, po czym zabral się i odjechał w ramach koleżeńskiej pomocy ?
Moja rada jest taka - zacznij zadawać konkretne pytania. Czyli z czym masz problem, czego nie wiesz albo na czym utknąłeś. Wtedy pojawią się na pewno odpowiedzi. Pokaż że się postarałeś a nie, że liczysz na kompetną instrukcję od zera bez zadania sobie najmniejszego trudu.
Moja rada jest taka - zacznij zadawać konkretne pytania. Czyli z czym masz problem, czego nie wiesz albo na czym utknąłeś. Wtedy pojawią się na pewno odpowiedzi. Pokaż że się postarałeś a nie, że liczysz na kompetną instrukcję od zera bez zadania sobie najmniejszego trudu.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie