Digi 1 - zawieszają sie obroty
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
I jak rozwiązałeś problem ?
ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA ECUDIAG www.ecudiag.pl
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950
Regeneracja wtryskiwaczy CR wszystkich marek
Wrocław 793-195-950
rozrzad o ząbek !
ale było to tak: ustawiłem na znaki na kole pasowym i wałku rozrządu i te znaki sie pięknie zgrywały. Kilka dni pozniej cos mnie tknelo zeby jeszcze raz zobaczyc i zerknolem w skrzyni a tam ...lipa m! Ustawiłem na znak na kole zamachowym ( kropka) i na znak na wałku rozrządu i smiga jak ta lala teraz. Tylko dlaczego na kole pasowym sie nie zgadza ?
ale było to tak: ustawiłem na znaki na kole pasowym i wałku rozrządu i te znaki sie pięknie zgrywały. Kilka dni pozniej cos mnie tknelo zeby jeszcze raz zobaczyc i zerknolem w skrzyni a tam ...lipa m! Ustawiłem na znak na kole zamachowym ( kropka) i na znak na wałku rozrządu i smiga jak ta lala teraz. Tylko dlaczego na kole pasowym sie nie zgadza ?
klin nie bo sprawdzałem. cos sie z kołem pasowym popie.....lo. Wałki ori z PL i obroty nadal 1200 przez jeden dzień było ok a teraz znów tango z tym ze juz nie faluje 800-3000. Wymiana czujnika, krokowca itp itp nie pomaga. Nawet wymieniłem aparat zapłonowy. Wiązkę i ecu tak jak wspomniałem wcześniej tez wymieniłem i lipa. Juz powoli mnie to dobija :-p jedyna opcja to odłączony krokowy
Przeczytałem twoj post i nic w nim nie piszesz na temat switchy. Zaglądnij na nie, a dokładniej czy jest zwarcie na zamkniętej przepustnicy ( kolory kabli brązowo biały a czerwony z niebieskim )
Wrocław 793-195-950
Wrocław 793-195-950
no właśnie i ciekawe jakie napięcie idzie na krokowiec przy wpiętej kostce jak rozgrzany
yogi_zg, bierz miernik i do roboty ....
Wrocław 793-195-950
Wrocław 793-195-950