16 V plus G60
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
16 V plus G60
Witam wszystkich . Dzisiaj zapadła decyzja budowie 16V KR z kompresorem G60 . Wiem ze nie będzie to tania zabawa . Chciałbym się dowiedzieć Czy ktoś wie o jakies firmie która pomoze mi to poskładac do kupy ? . gdzie mozna kupić kłute tłoki ?
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
16 V plus G60
kucizny nie musisz kupowac, seryjne tloki po lekkiej modyfikacji daja rade, jesli chcesz zbudowac takie cos mozesz odezwac sie do mnie(priv)
nie dalej jak w sobote stroilem jedna taka zabawke bez jakis wiekszych cudowan( auto tylko na droge)na waskim kolektorze wynik 208 ps na 0.6..0,7 bara (280nm)
nie dalej jak w sobote stroilem jedna taka zabawke bez jakis wiekszych cudowan( auto tylko na droge)na waskim kolektorze wynik 208 ps na 0.6..0,7 bara (280nm)
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
16 V plus G60
Jak znasz angielski to zapraszam na forum dubforce.net. W zakładce supercharged znajdziesz wszystko co potrzeba do budowy takiego silnika. Jeśli nie, sam jestem na etapie decyzyjnym i zbieram informację na ten temat więc mogę coś niecoś powiedzieć na ten temat.
Kompletne "kity" do przeróbki znajdziesz na stronce bbm motorsport i nie tylko. Cena koło 1500 dolarów.
Kompletne "kity" do przeróbki znajdziesz na stronce bbm motorsport i nie tylko. Cena koło 1500 dolarów.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=296391 <--- Moje RALLYE G60+