Swap ABF do jetty A2
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Użytkownik
tak zgadza sie jezeli ma skrzynie z mk3 to bedzie tam impulsator. Co do roznicy slimakow z toledo lub golfa II to nie wiem bo nie sprawdzalem tego. Jedno jest pewne da rade do CDA zapakowac slimaka aby wszytsko gralo pod linke.
Ostatnio zmieniony pn lip 19, 2010 13:37 przez imperfectCell, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
to jest tylko jeden pin w kompie 43 i idzie prosto pod gniazdo diagnostyczne pod 7 pin jeśli nie ma immo? , a jak jest immo to z kompa czyli 43 idzie do puszki immo i z puszki pod gniazdo 7 pin i 4 pin to masa a 16 pin 12vquli pisze:Jak juz sie temat rozkrecil to ma do was prosbe o wskazanie kostki do zlacza diagnostycznego z wiaski silnika. Fotki beda rano
Ostatnio zmieniony pn lip 19, 2010 22:43 przez waski00, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Swap ABF do jetty A2
Witam ponownie. Projekt ruszyl po dugiej przerwie. Zamontowana jest tylnia belka z heblami i zbiornik paliwa i czesc elektryki. Zakonserwowane wnetrze. Mam jeszcze kilka pytan:
1 Czy przednia belka od mk3 do mk2 podejdzie bo wiem ze VR6 jest potrzebna chyba od passata B3
2 Co z ta linka do licznika? Jak jest przeliczane spalanie na kilometry?
3 Ma ktos moze na sprzedarz licznik do mk2 MFA wyskalowany do 260km
Pozdrawiam
1 Czy przednia belka od mk3 do mk2 podejdzie bo wiem ze VR6 jest potrzebna chyba od passata B3
2 Co z ta linka do licznika? Jak jest przeliczane spalanie na kilometry?
3 Ma ktos moze na sprzedarz licznik do mk2 MFA wyskalowany do 260km
Pozdrawiam
Sprzedam pozostalosci po mk3 ABF, Corrado G60 czesci Info na PW
Swap ABF do jetty A2
quli, jak byś chciał namiary na gościa co podłącza oryginalne zegary z Mk2 pod inne, nowsze silniki to wal do mnie na PW.
Swap ABF do jetty A2
Witam ponownie swap idzie do przodu ale nie moge rozgrysc podlaczen w kostce bezpiecznikow
oznaczenia: 30, 30B, Z1, Z2 od czego one sa
Swap ABF do jetty A2
Witam ponownie swap idzie do przodu ale nie moge rozgrysc podlaczen w kostce bezpiecznikow
Swap ABF do jetty A2
http://www.a2resource.com/electrical/CE2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Swap ABF do jetty A2
RasPL dzieki ABF odpalil wszystko ok
Mam problem nie wiem od czego dobrac puszke filtra powietrza Najlepiej chyba jakis diesel
Mam problem nie wiem od czego dobrac puszke filtra powietrza Najlepiej chyba jakis diesel
Swap ABF do jetty A2
Potrzebuje pomocy podloczylem vaga i nie czyta mi absu pokazuje mi "brak odpowiedzi ze sterownika"
jest przejscie ze zlacza diagnostyczne do sterownika
Nie wiem czego szukac dalej ABS od mk3
jest przejscie ze zlacza diagnostyczne do sterownika
Nie wiem czego szukac dalej ABS od mk3