ABF w Polo 86c?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
widać ze całe kielichy z podłuznicami wspawane z golfa
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
powiem tak przyspawac lapy to nie jest taki wielki problem zwlaszcza jak bys bral lapy od golfa dwojki jakis 1.8 skrzynie bym proponowal zmienic na 2Y i bys nie musial sie meczyc z przerabianiem pedalow pod sprzeglo hydrauliczne i calego mechanizmu zmiany biegow bo by zostal na ciegnach. Co do obspawania to nie wiem jak tam w polo ale jedyneczka golfik bez obspawania daje rade. Co do hamulcy to pewnie bys musial cos od g40 poszukac pewnie mialy mocniejsze hamulce.
Co do wydechu to jak masz puszczony pod przekladnia kierownica to bys musial przerobic dwu rurke i dalej to juz najlepiej kwasiaka 55 2.25cala albo 60 2.5 cala mm puscic prze cale auto bo z seryjny caly wydech napewno nie podpasuje...
A i napewno bys musial sciagnac imo z kompa chyba ze bys podlaczal cale tak jak bylo w trojce ale nie wiem czy jest sens...
Co do chlodnicy to pewnie bys musial dobrac cos wiekszego co sie zmiesci do polowki bo od abfa to nie wiem czy wejdzie ja mam od 1.8 z jakiegos golfika dwojki bodajze
Skrzynke bezpiecznikow jak masz nowsza to z wiazka by nie bylo zadnego problemu, a jak starsza to bys potrzebowal wlutowac sie we wtyczki do starej skrzynki jak by co to mam schematy bo niedawno to robilem tak ze wal na priv ile bede molg tyle pomoge...
A tak to Ci powiem ze by robil niezly przeciag, ja od wczoraj czuje co to znaczy abf w jedynce i powiem ci ze do tej pory rece mi sie trzesa;)
To zycze powodzenia w swapie bo naprawde warto;)
Co do wydechu to jak masz puszczony pod przekladnia kierownica to bys musial przerobic dwu rurke i dalej to juz najlepiej kwasiaka 55 2.25cala albo 60 2.5 cala mm puscic prze cale auto bo z seryjny caly wydech napewno nie podpasuje...
A i napewno bys musial sciagnac imo z kompa chyba ze bys podlaczal cale tak jak bylo w trojce ale nie wiem czy jest sens...
Co do chlodnicy to pewnie bys musial dobrac cos wiekszego co sie zmiesci do polowki bo od abfa to nie wiem czy wejdzie ja mam od 1.8 z jakiegos golfika dwojki bodajze
Skrzynke bezpiecznikow jak masz nowsza to z wiazka by nie bylo zadnego problemu, a jak starsza to bys potrzebowal wlutowac sie we wtyczki do starej skrzynki jak by co to mam schematy bo niedawno to robilem tak ze wal na priv ile bede molg tyle pomoge...
A tak to Ci powiem ze by robil niezly przeciag, ja od wczoraj czuje co to znaczy abf w jedynce i powiem ci ze do tej pory rece mi sie trzesa;)
To zycze powodzenia w swapie bo naprawde warto;)
Proton
--> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=158539
--> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=158539
Re: ABF w Polo 86c?
A ja chce wsadzic do Polo kombi z 91 roku
1.8T i sprzężyc to z automatem z mk3
Jakieś uwagi?
1.8T i sprzężyc to z automatem z mk3
Jakieś uwagi?
KUPIĘ NIEBIESKIE WNĘTRZE WELUROWE DO GOLFA MK2 USA 3Drzwi.Jak ktoś coś ma to pisać na PW
ABF w Polo 86c?
No trzeba sie rejestrowac,a polo dosyc ciekawie zrobione,tylko wydaje mi sie ze dla 107KM nie potrzebne było spawanie podłuznic, ale efekt koncowy ciekawy.
KUPIĘ NIEBIESKIE WNĘTRZE WELUROWE DO GOLFA MK2 USA 3Drzwi.Jak ktoś coś ma to pisać na PW
ABF w Polo 86c?
O co ci chodzi?
ABF w Polo 86c?
Domyślam się że łatwiej wsadzic bo z tego co widziałem to były tam chyba sanki z golfa.
A co do tego typu komentarza to proszę nie sugeruj się tym ze się nie widzimy . . .
A co do tego typu komentarza to proszę nie sugeruj się tym ze się nie widzimy . . .