Swap z 2E na ABF
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- michkali
- Użytkownik
- Kontakt:
Swap z 2E na ABF
Witam, czytalem podobny temat z 1.8 na ABF ale chcialbym sie konkretnie dowiedziec o Swapie do mnie. Posiadam mk3 GTI z silnikiem 2e i chcialbym sie dowiedziec co potrzeba konkretnie na swap na ABF-a.
Było Mk3 GTI: viewtopic.php?t=239772" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
- michkali
- Użytkownik
- Kontakt:
Dzieki wielkie o własnie taka konkretna odpowiedz mi chodzilo
Było Mk3 GTI: viewtopic.php?t=239772" onclick="window.open(this.href);return false;
Podepnę się pod temat tylko z trochę innej mańki. Wszyscy swap-ują furki na mocniejsze silniki a mnie ciekawi czy cała konstrukcja "budy" samochodu wytrzyma mocniejszy szybszy cięższy silnik? Z 2E na ABF nie dużo brakuje ale czy budy z silnikami 1.6 i 1.8 ABS nie są słabsze ? Warto obspawać komorę silnika i inne punkty konstrukcyjne (o rozpórkach juz nie wspomnę ze powinne się znaleźć.
Mój MK2 ABF
viewtopic.php?f=87&t=499866
viewtopic.php?f=87&t=499866
Budy są takie samefill89 pisze:Podepnę się pod temat tylko z trochę innej mańki. Wszyscy swap-ują furki na mocniejsze silniki a mnie ciekawi czy cała konstrukcja "budy" samochodu wytrzyma mocniejszy szybszy cięższy silnik? Z 2E na ABF nie dużo brakuje ale czy budy z silnikami 1.6 i 1.8 ABS nie są słabsze ? Warto obspawać komorę silnika i inne punkty konstrukcyjne (o rozpórkach juz nie wspomnę ze powinne się znaleźć.
-
- Użytkownik