ABF turbo + skrzynia na druty
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ABF turbo + skrzynia na druty
Witam. Buduje taki maly projekcik. W sumie mam wszystkie graty zeby byla hydraulika, linki i duze sprzeglo jadnakowoz wolalbym druty ze wzgledu na latwosc zeszperowania malej skrzyni, nizsze koszta zakupu kolejnej i precyjzji w zmianie biegow. Co zrobic w takim przypadku ze sprzeglem? bo seryjne 210mm raczej nie wytrzyma mocy 280+ bo w takie konie celuje. Chyba zostaje spiek? czy wzmocniony docisk i dobra tarcza wystarcza? Jakie sa koszta mniej wiecej czegos co by sie sprawdzilo?
-
- V.I.P.
- Kontakt:
zalezy jakiej mocy oczekujesz i jaki niuton bedzie. FilipN jeździ na takiej skrzyni zwoim 350 konnym 1.8T. Docisk trzeba zrobić u radzikowskiego na podwójnej sprężynie i do tego jeszcze tarcze ze spieków dorzucic. Taki zestaw powinien sporo utrzymać.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie wiem po co ludzie przerabiaja na hydraulike jak vw wypuscil w latach 80 zestawy na linke do ssprzegla 228 :green_fuck: :green_fuck:
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wytarczy odpalic etke i wziac zestaw z paska b3 88 rok w sensie linka i wysprzeglik plus jedna lapka ( sterowanie mechaniczne sprzegla) jezdza na tym wszyscy ode mnie, czas montazu 10 minut bez przerobek
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
dokładnie, też tak mam a te zestawy występują również w Transporterze ale jakim dokładnie to nie pamiętam, aha ja polecam linke bez samoregulatoraevolution pisze:wytarczy odpalic etke i wziac zestaw z paska b3 88 rok w sensie linka i wysprzeglik plus jedna lapka ( sterowanie mechaniczne sprzegla) jezdza na tym wszyscy ode mnie, czas montazu 10 minut bez przerobek
Nie każdą 02a sie da, tyle powiem :green_fuck:yahoo_p pisze:możesz coś więcej na ten temat napisać ???