Swap RP-KR pompa paliwa
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Swap RP-KR pompa paliwa
Zmieniam rp na kr, a nie mam pompy w baku. Mogę zastosować pompę od rp w zastępstwie? Tzn bak chcę zostawić originalny, pod maską pompa z rp (taka z kwadratowym zbiorniczkiem, wielkosci akumulatora) popuje do pompy wysokiego ciśnienia. Czy musze szukać baku z vw i szczepić piompe do baku z trampka? Zależy mi na schemacie gdzie dokładnie opisana jest kolejność urządzeń, jedna pompa, druga, akumulator ciśnienia itp. I jakaś notataka gdzie jakie ciśnienie wystepuje (wysokie/niskie)
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
robiac tak bedziesz mial dwa kwadratowe zbiorniki z pompami pod maska ... mija sie to z celem
wszczep do zbiornika mala pompke wstepna)15 bar i daj gdzies pod auto wlasciwa pompe z filtrem od kr i bedzie ok
wszczep do zbiornika mala pompke wstepna)15 bar i daj gdzies pod auto wlasciwa pompe z filtrem od kr i bedzie ok
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
literowka 0.15 bar sorkikundelgrupen pisze:zaraz.... pompka wstepna w baku daje 15 bar? spodziewałem sie trochę mniej Rozumiem ze należy również wymienić przewody paliwowe pod autem, originalne są stalowe fi 8. Jakimi je zastąpić?
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT