Witam
jako że jestem nowy na początku witam wszytkich forumowiczów.
Mam takie pytanie
znalazłem na allegro coś takiego:
CHIP TUNING +47KM VW GOLF PASSAT
Dzisiaj mam do zaoferowania super CHIP+R RESISTOR IAT, pozwala on na zwiększenie momentu obrotowego, oraz mocy silnika w twoim samochodzie, nawet o 47KM.
CHIP+R jest mocniejszym wcieleniem CHIP'ów oferowanych na innych aukcjach.
Jedynie na mojej aukcji masz możliwość zwiększenia mocy Twojego silnika nawet o 47KM
Tylko u mnie CHIP+R IAT zostanie dobrany INDYWIDUALNIE do Twojego samochodu
Jedynie u mnie otrzymasz POMOC w razie problemów z montażem CHIP+R IAT
Jedynie u mnie w razie gdyby CHIP+R IAT nie działał w Twoim samochodzie otrzymasz ZWROT PIENIĘDZY
Tylko tutaj dostaniesz ORYGINALNY i sprawdzony towar
Jedynie tutaj masz gwarancję NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
Tylko u mnie otrzymasz najnowszy, zminiaturyzowany i niezawodny CHIP+R IAT
Jedynie u mnie otrzymasz 2x CHIP+R IAT SUPER OKAZJA (możliwość dobrania CHIP+R nawet do 2 różnych samochodów)
czy jest to ściema, czy faktycznie coś daje i oczywiście jak może to wpłynąć na silnik
Zapytanie
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- maryjan
- Gadatliwa bestia
Sam odpowiedziałeś sobie na pytanie.Riddiko pisze:czy jest to ściema, czy faktycznie coś daje i oczywiście jak może to wpłynąć na silnik
Kiedyś ktoś na forum napisał, że jego samochód ma 90 a nie 900 koni ale są na allegro chipy co podnoszą moc o ileś tam koni także jak zakupi 10 sztuk będzie miał 900koni... uśmiałem sie do rozpuchu i do tej pory nie znam trafniejszego opisu do tych chipków.
Dziki
napisz do tego sprzedawcy, że jest idiotą, a tobie radze odpuścić sobie taki szajs, żeby w 1,4-75 koni zrobić z 40 KM więcej, musiałbyś wywalić ok 6-7 tys jesli to ma być profi, lepiej zmienić silnik, taniej i pewniej cie wyjdzie, a najtaniej sprzedać całe auto i kupić coś z 1,8T lub TDI, bądź mocnego N/A, poszukaj tematów podobnych, bo było ich mnóstwo (na temat tego chipvipertjuningbiturbo )
Była zmodzona ibiza 2e, był swap na ABF, było modzenie ABFa,doszły Schricki 2x268, wywalone na rzecz 276/276, teraz czas na:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261294
ale to mało więc ;)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261294
ale to mało więc ;)
jak wstawisz miedzy o a 47 przecinek to moc jaką uzyskasz dzięki temu chipowi będzie sie zgadzałaRiddiko pisze:o 47KM
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno