Zapytanie

Forum techniczne związane z silnikami 16V

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Riddiko
Nowicjusz
Nowicjusz

Zapytanie

Post autor: Riddiko » czw kwie 16, 2009 13:14

Witam
jako że jestem nowy na początku witam wszytkich forumowiczów.
Mam takie pytanie
znalazłem na allegro coś takiego:
CHIP TUNING +47KM VW GOLF PASSAT
Dzisiaj mam do zaoferowania super CHIP+R RESISTOR IAT, pozwala on na zwiększenie momentu obrotowego, oraz mocy silnika w twoim samochodzie, nawet o 47KM.
CHIP+R jest mocniejszym wcieleniem CHIP'ów oferowanych na innych aukcjach.

Jedynie na mojej aukcji masz możliwość zwiększenia mocy Twojego silnika nawet o 47KM

Tylko u mnie CHIP+R IAT zostanie dobrany INDYWIDUALNIE do Twojego samochodu

Jedynie u mnie otrzymasz POMOC w razie problemów z montażem CHIP+R IAT

Jedynie u mnie w razie gdyby CHIP+R IAT nie działał w Twoim samochodzie otrzymasz ZWROT PIENIĘDZY

Tylko tutaj dostaniesz ORYGINALNY i sprawdzony towar

Jedynie tutaj masz gwarancję NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI

Tylko u mnie otrzymasz najnowszy, zminiaturyzowany i niezawodny CHIP+R IAT

Jedynie u mnie otrzymasz 2x CHIP+R IAT SUPER OKAZJA (możliwość dobrania CHIP+R nawet do 2 różnych samochodów)

czy jest to ściema, czy faktycznie coś daje i oczywiście jak może to wpłynąć na silnik

Awatar użytkownika
maryjan
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: maryjan » czw kwie 16, 2009 13:25

Riddiko pisze:czy jest to ściema, czy faktycznie coś daje i oczywiście jak może to wpłynąć na silnik
Sam odpowiedziałeś sobie na pytanie.

Kiedyś ktoś na forum napisał, że jego samochód ma 90 a nie 900 koni ale są na allegro chipy co podnoszą moc o ileś tam koni także jak zakupi 10 sztuk będzie miał 900koni... uśmiałem sie do rozpuchu i do tej pory nie znam trafniejszego opisu do tych chipków.

Dziki

Awatar użytkownika
LCQ
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: LCQ » czw kwie 16, 2009 17:13

napisz do tego sprzedawcy, że jest idiotą, a tobie radze odpuścić sobie taki szajs, żeby w 1,4-75 koni zrobić z 40 KM więcej, musiałbyś wywalić ok 6-7 tys jesli to ma być profi, lepiej zmienić silnik, taniej i pewniej cie wyjdzie, a najtaniej sprzedać całe auto i kupić coś z 1,8T lub TDI, bądź mocnego N/A, poszukaj tematów podobnych, bo było ich mnóstwo (na temat tego chipvipertjuningbiturbo )

Była zmodzona ibiza 2e, był swap na ABF, było modzenie ABFa,doszły Schricki 2x268, wywalone na rzecz 276/276, teraz czas na:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261294
ale to mało więc ;)

Awatar użytkownika
AD6
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: AD6 » czw kwie 16, 2009 21:41

Riddiko pisze:o 47KM
jak wstawisz miedzy o a 47 przecinek to moc jaką uzyskasz dzięki temu chipowi będzie sie zgadzała :helm:

VAG-CZEWA.PL Admin

MK4 VR6 4x4 AQP
:dol:
Obrazek

mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno

ODPOWIEDZ

Wróć do „16V”