wiazka Abf pomoze ktos??
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- emilson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wiazka Abf pomoze ktos??
Robie swapa i taka wiazka dysponuje byla ona wyciagnieta z mk2
ja niestety mam mk3 i jest calkiem inaczej nie wiem co do czego przychodzi kable poucinane myslalem ze bedzie mniejszy problem ale jednak nie potrafie sobie z tym poradzic
moze ktos umialby to ogarnac tak aby byla ona kompletna wiazka silnika
lub jakos zestroic to z wiazka z 2,0 AGG zeby dzialało Mfa klima itp
pozdrawiam
never ending story
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Heh bez miernika nie poradzisz. Nie masz kompletnej wiązki. To co jest na zdjęciu to tylko wiązka sterownik - elementy silnika. Nie ma części wychodzącej ze skrzynki bezpieczników, nie ma puszki od immo, nie ma pętli od immo i transpondera (no chyba ze sterownik bez immobilizera masz)
Albo zbierzesz komplet z ABFa z klimą albo musisz pociąć swoją wiązkę z AGG i dosztukować do niej to co pokazales na zdjęciach. Tylko bez pojęcia o elektrotechnice i bez schematów zapomnij o porządnym zrobieniu tego.
A co do ogarnięcia to tak - ja np mogę to ogarnąć. Tyle ze z czasem slabo stoję i masz do mnie zdecydowanie za daleko.
Albo zbierzesz komplet z ABFa z klimą albo musisz pociąć swoją wiązkę z AGG i dosztukować do niej to co pokazales na zdjęciach. Tylko bez pojęcia o elektrotechnice i bez schematów zapomnij o porządnym zrobieniu tego.
A co do ogarnięcia to tak - ja np mogę to ogarnąć. Tyle ze z czasem slabo stoję i masz do mnie zdecydowanie za daleko.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie