ABF i pompa paliwa 1 bar czy tak może być ???
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
ABF i pompa paliwa 1 bar czy tak może być ???
Witam mam pytanie przełożyłem silnik z ABU na ABF ale pompa paliwa została stara 1 bar moje pytanie jest następujące czy może to być problemem auto przyspiesza płynnie bez szarpnięć itp. Jedyne co to wydaje mi się że jak jeździłem tym Abf-m zanim został wyciągnięty do przekładki przyspieszał trochę lepiej na wyższych obrotach czy ta pompa może być za mało wydajna ??
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2008 00:24 przez AD6, łącznie zmieniany 1 raz.
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: ABF i pompa paliwa 1 bar czy tak może być ???
AD6 pisze:Witam mam pytanie przełożyłem silnik z ABU na ABF ale pompa paliwa została stara 1 bar moje pytanie jest następujące czy może to być problemem auto przyspiesza płynnie bez szarpnięć itp. Jedyne co to wydaje mi się że jak jeździłem tym Abf-m zanim został wyciągnięty do przekładki przyspieszał trochę lepiej na wyższych obrotach czy ta pompa może być za mało wydajna ??
zmien na wiekszą, 3 bary min, bo jest tak sami jak bys musiał oddychac przez rurkę 8mm srednicy, brak pakiwa
www.vrservice.pl
wczoraj założyłem pompę 3 bary i faktycznie jest dużo lepiej jeszcze raz dzięki
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP