MK II Jaki licznik do ABF-a
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Pojawił się nowy problem , nie do końca jestem przekonany czy to będzie ABF , bo w końcu on ma moment niedużo większy od PF-a , z tym że się bardziej kręci dzięki czemu ma większą moc , ale chyba jednak zastanowię się nad kupnem jakiegoś PG ?
Co jeszcze można by polecić , tylko nie VR6 .
No cóż , na sprzedaż
:(
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Bierz ABFa, bedziesz zadowolony, mkII z tym ladnie lata. A PFa z ABFem nawet nie ma co porownywac. A jak nie to 1.8Tmarceliii pisze:Pojawił się nowy problem , nie do końca jestem przekonany czy to będzie ABF , bo w końcu on ma moment niedużo większy od PF-a , z tym że się bardziej kręci dzięki czemu ma większą moc , ale chyba jednak zastanowię się nad kupnem jakiegoś PG ?
A czym się różni 1.8T od G60 ?
No właśnie tak myślę że szkoda kasy inwestować tyle żeby troszkę moment zwiększyć , jak juz ładować , to lepiej od razu na 1.8 turbo , tylko nie wiem czy nie będzie dużo więcej roboty z przekładką .
Ale to chyba nie tu powinienem pisac , tylko osobny post .
Nie wiem w końcu czy kupować ten licznik z GTi 16V , bo mam takowy na oku , czy zostawić swój .
No właśnie tak myślę że szkoda kasy inwestować tyle żeby troszkę moment zwiększyć , jak juz ładować , to lepiej od razu na 1.8 turbo , tylko nie wiem czy nie będzie dużo więcej roboty z przekładką .
Ale to chyba nie tu powinienem pisac , tylko osobny post .
Nie wiem w końcu czy kupować ten licznik z GTi 16V , bo mam takowy na oku , czy zostawić swój .
Ostatnio zmieniony wt cze 26, 2007 22:40 przez marceliii, łącznie zmieniany 1 raz.
No cóż , na sprzedaż
- Andrzej32
- Ma gadane
- Kontakt:
Dwa całkiem rozne silniki.Jeden ma Turbo a drugi kompresor.marceliii pisze:A czym się różni 1.8T od G60 ?
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2007 20:28 przez Andrzej32, łącznie zmieniany 1 raz.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=501684
Wkładaj ABF'a , ja tez myslałem o PG albo o 1.8T i sie zdecydowałem na ABF'a raz ze to 16v 2 ze włozysz turbo i momentu ci nie zabraknie Tez mam PF'a w swoim mk2 i potrafie cie zrozumiec:)
ps.
albo nie wkładaj ABF'a bo mi wykupisz jakiegos i dla mnie nie starczy
ps.
albo nie wkładaj ABF'a bo mi wykupisz jakiegos i dla mnie nie starczy
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2007 23:16 przez melon, łącznie zmieniany 1 raz.