AUDI S3 TURBO KIT
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re: AUDI S3 TURBO KIT
a jak sprawa ma sie z wtryskami? potrzebne 380cc ale gdzies czytalem ze te z S3 sa dlugie a do AGU pasuja krotkie i najlepiej kupowac z cala listwa a z kolei listwa w AGU i S3 jest inna wiec jakie wstryski najlepiej wstawic? od jakiego modelu beda krotkie wtryski 380cc?
AUDI S3 TURBO KIT
A czy przypadkiem na obudowie nie ma śladu jak wirnik zacierał o obudowę ?
Sprzedam:
panel climatronik golf 4/ Passat B5
Wentylator chłodnicy, nagrzewnica do MK4
panel climatronik golf 4/ Passat B5
Wentylator chłodnicy, nagrzewnica do MK4
AUDI S3 TURBO KIT
jaki przebieg ma ta turbinka ?? widac jakby wirnik dotykał muszle..dziwne te przebarwienia takie ciemne..?
Re: AUDI S3 TURBO KIT
mozliwe, ja jednak rezygnuje z turbo od powypadkowego samochodu niewiadomo jak mocno samochod zostal walniety a mogly powstac jakies niewidoczne uszkodzdenia turbo ktorych w zaden sposob nie stwierdzic bez jej rozbieraniaHGP vr6 pisze:jaki przebieg ma ta turbinka ?? widac jakby wirnik dotykał muszle..dziwne te przebarwienia takie ciemne..?
cos mi sie wydaje ze dam zarobic dla scrollproducts
AUDI S3 TURBO KIT
kotlet ale mam pytanie
- mam okazje kupić k04-022 różni sie czymś od k04-023 po za wejściem na czujnik EGT??
- kolektor ssący bym chciał zostawić i nie wiem czy zakupić od s3 silnik mam AQX IBIZA wlot ma z tej samej strony
da rade wsadzić dłuższe wtryski od s3 380cc pod org ??
- mam okazje kupić k04-022 różni sie czymś od k04-023 po za wejściem na czujnik EGT??
- kolektor ssący bym chciał zostawić i nie wiem czy zakupić od s3 silnik mam AQX IBIZA wlot ma z tej samej strony
da rade wsadzić dłuższe wtryski od s3 380cc pod org ??
-
- Mały gagatek
AUDI S3 TURBO KIT
czesc koledzy mam pytanie odnosnie przeplywomierza od vr6 czy pasuje p&p z obudowa do agu jakie korzysci sa po jego zamontowaniu ????wiem oczywiscie tzreba zrobic korekte czy ktos z was moze juz zakldal cos takiego i ma doswiadczenie coz czym jak sie je????ii jak podczas strojenia mozna cos wiecej ukrecic niz na seryjnej????jakis wiekszy przeplyw powietrza???