mocowanie tylnej belki syncro ze zwykłej

Forum techniczne związane z silnikami VR6

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP

vr6golfsyncro
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 9
Rejestracja: pn kwie 19, 2010 08:25
Lokalizacja: Polska

mocowanie tylnej belki syncro ze zwykłej

Post autor: vr6golfsyncro » czw maja 06, 2010 12:25

WITAM.
mam problem, jak zamocowac tylną belke od syncro w miejsce starej?? stara jest przykrecana do tych uszów. a od syncro inaczej. wiec jak to przerobić?? auto golf 3.



Lucki
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Posty: 2198
Rejestracja: ndz mar 23, 2008 19:56
Lokalizacja: DW
Kontakt:

Post autor: Lucki » czw maja 06, 2010 23:34

Podjedz na komendę i tam Ci powiedzą :)


ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA ECUDIAG
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950

Awatar użytkownika
TheBiSHoP
Forum Master
Forum Master
Posty: 1023
Rejestracja: czw gru 16, 2004 21:35
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: TheBiSHoP » czw maja 06, 2010 23:58

Lucki pisze:Podjedz na komendę i tam Ci powiedzą
to się kwalifikuje na niezłego warna. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to siedz cicho
vr6golfsyncro pisze:mam problem, jak zamocowac tylną belke od syncro w miejsce starej?? stara jest przykrecana do tych uszów. a od syncro inaczej. wiec jak to przerobić?? auto golf 3.
Nie jest przypadkiem tak, że w miejsce tych "uszów" przykręsasz do budy łapy pod belke syncro i wtedy do nich belke.


Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
kopciuch
Ma gadane
Ma gadane
Posty: 153
Rejestracja: czw gru 29, 2005 21:53
Lokalizacja: Radom
Kontakt:

Post autor: kopciuch » pt maja 07, 2010 00:04

z tego co rozumiem to chcesz w miejsce zwykłej starej belki założyć tą od syncro ? to tak się nie da bo inne mocowania są. a jak chcesz mieć u siebie syncro to daj spokój z przekładkami i poszukaj budy od syncro. W syncro jest inna podłoga w bagażniku inny tunel środkowy, inne mocowanie tylnej belki , inny zbiornik paliwa i kilka dodatkowych rzeczy z podciśnieniem i elektryką :D
Ostatnio zmieniony pt maja 07, 2010 00:08 przez kopciuch, łącznie zmieniany 1 raz.


A wszystko przez kobiete....:D

Awatar użytkownika
Paździoch
Ma gadane
Ma gadane
Posty: 155
Rejestracja: czw sie 28, 2008 20:10
Lokalizacja: Śląsk (SRB)

Post autor: Paździoch » pt maja 07, 2010 00:25

i tu sie zgodze z kopciuch musial bys przerobic podloge i komore kola zapasowego

duzo pracy jest przy takiej zabaiwe ale jak sie chce miec cos innego to zawsze troche trzeba sie pomeczyc ale pozniej jak wszystko jest okey ten szacun u innych "ze z tego zrobilem to" :bajer: :bigok:

zycze powodzenia i cierpliwosci przy pracy :green_fuck:



ODPOWIEDZ

Wróć do „VR6”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości