I o to chodzi ! ŁU TU TU TU !Gwiazdor pisze:Ja miałem kompletny od GTI 16V oryginalny. Dźwięk ok. Teraz mam 2,75 i jest łomot.
vr6 w mk2 ????
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re: vr6 w mk2 ????
- PAPAYOS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: vr6 w mk2 ????
Dzięki kolego.centek1991 pisze:Ja posiadam serwisówkę vr6 wraz z schematami w PDF lecz po germansku
Pozdrawiam
PAPAYOS
https://www.facebook.com/pages/Cthulhu/369766173200313
- centek1991
- Użytkownik
vr6 w mk2 ????
Nie ma za co
Jest : Golf III GTI 2.0 8v
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=484487" onclick="window.open(this.href);return false; My GTI
ZAPRASZAMY
Był: VW GOLF 2 1.8 ABS ;]
2013 - I ZLOT VAG PERFORMANCE SQUAD, VW MANIA
2014 - ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG FAMILIA IŁAWA, VAG STORY ZDBICE
2015 - II ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG FAMILIA IŁAWA
GTI - Wyraża wiecej niz tysiąc słów
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=484487" onclick="window.open(this.href);return false; My GTI
ZAPRASZAMY
Był: VW GOLF 2 1.8 ABS ;]
2013 - I ZLOT VAG PERFORMANCE SQUAD, VW MANIA
2014 - ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG FAMILIA IŁAWA, VAG STORY ZDBICE
2015 - II ROZPOCZĘCIE SEZONU VAG FAMILIA IŁAWA
GTI - Wyraża wiecej niz tysiąc słów
vr6 w mk2 ????
Panowie tak jak napisałem mam do kupienia niedaleko siebie SWAP VR6 a w zasadzie całe auto:
Czy to wystarczy ? Słyszałem, że jakąś belkę przednią od passata mam mieć? i pedały ? Coś jeszcze ?
Jeżeli chciałbym kupić odrazu np. NOWY GWINT albo HAMULCE to muszę kupować już pod MK3 ?
Pzdr!
Czy to wystarczy ? Słyszałem, że jakąś belkę przednią od passata mam mieć? i pedały ? Coś jeszcze ?
Jeżeli chciałbym kupić odrazu np. NOWY GWINT albo HAMULCE to muszę kupować już pod MK3 ?
Pzdr!
vr6 w mk2 ????
był sobie colour conceptplasma555 pisze:o siebie SWAP VR6 a w zasadzie całe auto:
przyda sięplasma555 pisze: że jakąś belkę przednią od passata mam mieć? i pedały
gwint to jedno święto czy mk2 czy 3, hamulce wrzuć te co są w mk3 a tarcze wiadomo że mk3 skoro rozstaw jest 5x100, możesz też iść w 280mm z g60 i 2 tłoki girling 60 też styknie , ale jak ma być turbo to raczej bym szedł w 312mmplasma555 pisze:Jeżeli chciałbym kupić odrazu np. NOWY GWINT albo HAMULCE to muszę kupować już pod MK3
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
vr6 w mk2 ????
Tzn?Stalu pisze:plasma555 napisał(a):
o siebie SWAP VR6 a w zasadzie całe auto:
był sobie colour concept
mowa o pasie przednim? Pedały to wiadomo ... z wysprzęglikiem czy jak mam szukać?Stalu pisze:plasma555 napisał(a):
że jakąś belkę przednią od passata mam mieć? i pedały
przyda się
Stalu pisze:plasma555 napisał(a):
Jeżeli chciałbym kupić odrazu np. NOWY GWINT albo HAMULCE to muszę kupować już pod MK3
gwint to jedno święto czy mk2 czy 3, hamulce wrzuć te co są w mk3 a tarcze wiadomo że mk3 skoro rozstaw jest 5x100, możesz też iść w 280mm z g60 i 2 tłoki girling 60 też styknie , ale jak ma być turbo to raczej bym szedł w 312mm
Dawno i nie
OK! Czyli jest to to samo i nie ważne czy mk2 czy mk3 gwint będzie pasował
Rozumiem, że ori wydech z mk3 nie pasuje i co trzeba zrobić jeśli na miejscu mi nie wyspawają nowegio ?
vr6 w mk2 ????
plasma555, ogólnie to zacznij czytać i to dużo czytać , wszystko co wiem pochodzi z neta, nie miałem nigdy vr6 i nigdy go nie turbiłem, ale myślę że mając środki i czas nie miał bym większych problemów, a ty chcesz to zrobić i zadajesz takie pytania
plasma555 pisze:mowa o pasie przednim?
vr6 w mk2 ????
Trzeba by założyć osobny temat VR6 Turbo z mądrymi radami
kiedyś też byłem młody(15-16 lat) i myslałem że zrobię Turbo RP na 150 KMkkkacper pisze:m juz znowu tego mowic, ale pomyslalem o tym samym
vr6 w mk2 ????
kkkacper, dużo czytam ale widocznie nie wystarczająco dlatego spoko! Zostawię to mechanikom niech oni się z tym babrają. Ja jestem od wydania kasy, a nie myślenia.
ps. dzięki za objaśnienie. Masz to za sobą więc dzięki za rady!
Stalu, u mnie jest 16lat x 2 więc trochę mnie już srebro chwyta na głowie. Ostatni projekt Subaru Impreza STi nauczył mniel, że nie ma głupich pytań i jak jest od kogo się dowiedzieć kto ma już doświadczenie to trzeba to zrobić, bo jest tyle różny zdań, opinii i tematów na jeden temat, że można się pogubić.
Poniżej zdjęcie mojej EX na studiach trzeba było firmę zakładać i poszła pod młotek
ps. dzięki za objaśnienie. Masz to za sobą więc dzięki za rady!
Stalu, u mnie jest 16lat x 2 więc trochę mnie już srebro chwyta na głowie. Ostatni projekt Subaru Impreza STi nauczył mniel, że nie ma głupich pytań i jak jest od kogo się dowiedzieć kto ma już doświadczenie to trzeba to zrobić, bo jest tyle różny zdań, opinii i tematów na jeden temat, że można się pogubić.
Poniżej zdjęcie mojej EX na studiach trzeba było firmę zakładać i poszła pod młotek
vr6 w mk2 ????
podstawowy błąd ile możesz rób sam !!!!!!!plasma555 pisze: Zostawię to mechanikom niech oni się z tym babrają. Ja jestem od wydania kasy, a nie myślenia.
Jak już pisałem, czytaj czytaj czytaj, pytaj i czytaj i znowu pytaj. Ale chcąc turbić vr6 i pytająć o pas przedni od passata to wybaczplasma555 pisze: że nie ma głupich pytań i jak jest od kogo się dowiedzieć kto ma już doświadczenie to trzeba to zrobić, bo jest tyle różny zdań, opinii i tematów na jeden temat, że można się pogubić.