Przepływki i przepustnice w waszych VR6

Forum techniczne związane z silnikami VR6

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Awatar użytkownika
Krzyś 16v
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Przepływki i przepustnice w waszych VR6

Post autor: Krzyś 16v » czw sty 24, 2008 21:28

Witam jest ktos w stanie mi powiedziec jaka jest srednica przeplywki (4 PINOWA!!!!) i czy sa one 3"... wiem ze w 6 pin podobno jest 76mm tak mi forumowy kolega odpowiedzial....
I mam jeszcze pytanie pomocnicze moze ktos mi dac jakies wymiary przepustnicy z VR6 ale na module a nie na aparacie :) :satan: DZIEKI

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: Przepływki i przepustnice w waszych VR6

Post autor: Borys » czw sty 24, 2008 22:51

Krzyś 16v pisze:Witam jest ktos w stanie mi powiedziec jaka jest srednica przeplywki (4 PINOWA!!!!) i czy sa one 3"... wiem ze w 6 pin podobno jest 76mm tak mi forumowy kolega odpowiedzial....
I mam jeszcze pytanie pomocnicze moze ktos mi dac jakies wymiary przepustnicy z VR6 ale na module a nie na aparacie :) :satan: DZIEKI
przy przepływce 6 pinowej nie ma roznicy w przepustnicy czy aparat czy moduł, jedynie w pojemnosciach i roznica w TPS w automatach, taka sama zaleznosc jest w nowszych

www.vrservice.pl

Awatar użytkownika
Krzyś 16v
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Krzyś 16v » pt sty 25, 2008 00:22

Borys, Chodzi mi okladnie o srednice wlotu wew/zew przepustnicy z vr6 na module (ten nowszy typ przepustnicy) a co do przeplywki chce miec poprostu 76mm (i nie wiem czy taka srednica w vr6 na 4 piny wystepowala )przy strojeniu i tak trzeba bedzie kalibrowac... POZDRO

[ Dodano: Pią Sty 25, 2008 12:34 am ]
Hmmm borys a moze wiesz od czego szukac przepustnicy by byla najwieksza i pasowala do mocowania jak w vr6 (tylko zaznaczam ze ma byc jak w vr6 Galaxy...)

ODPOWIEDZ

Wróć do „VR6”