irecq pisze:widzisz papol.. koledzy chyba chcą zachować ładny wygląd kolektora..bo to prawie jak chrom..
![]()
![]()
![]()
ja już nie mam sił tego tłumaczyć..
wiem ze owinać trzeba i już.. :green_fuck:
Barany w VR6... na sztywno??
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
A mozesz wytlumaczyc jak taki bandaz wplywa na to "zwiekszenie energi spalin"? Rozumiem, ze to "zwiekszenie energi" mam rozumiec jako szybsze oproznianie komory spalania tak? Tylko jak na to moze wplynac bandaz?papol pisze:Ale owiniecie ma calkiem inne zadanie niz wygluszenie czy oddawanie temperatury do wnetrza komory,ma na celu zwiekszenie energi spalin przeplywajacych w kolektorze,usprawnia przeplyw spalin i oproznieniu komory spalania.Mozna poczytac w necie o tym.
- Wrobel Gda
- Mały gagatek

- Kontakt:
- Wrobel Gda
- Mały gagatek

- Kontakt:
- Wrobel Gda
- Mały gagatek

- Kontakt:
Jeszcze pytanie jak zamocować te bandaże, opaskami zaciskowymi takimi metalowymi?? i czy mogę sobie dalej wydech owinąć ten odcinek co idzie pod tunelem do wysokości lewarka zmiany biegów ??
Ostatnio zmieniony pt lip 16, 2010 23:05 przez Wrobel Gda, łącznie zmieniany 1 raz.
witam a ile potrzeba metrów bandażu na barany bo mam zamiar owinąć i nie wiem ile potrzeba silnik vr6
tuning napędza moje życie
- Wrobel Gda
- Mały gagatek

- Kontakt:
http://moto.allegro.pl/nowy-kolektor-sp ... 64388.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To warto czy nie warto?Widzicie jakieś zmiany w mocy?
To warto czy nie warto?Widzicie jakieś zmiany w mocy?