Witam,
Problem mam z zainstalowaniem Automapy 6.2. Sam proces instalacji przebiega prawidłowo, z zaznaczeniem ze wgrywam na wbudowaną pamięć nawigacji a nie karte SD. Po włączeniu się nawigacji włącza się automapa ale z komunikatem o niepoprawnym zainstlowaniu mapy.
Mozecie poradzic co zrobić? W necie jest milion poradników ale żaden z dotychczasowych mi nie pomógł.
Lark Freebird 43.2
napisz dokładnie jaki komunikat Ci wyskakuje - najlepiej jakbyś wkleił fotoGerda pisze:z komunikatem o niepoprawnym zainstlowaniu mapy
odpala się automapa i wyskakuje komunikat ?
czy zanim się odpali już jest komunikat ?
wgrałeś witaminke ?
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Włącza się automapa, pierwsze okno, po czym zostaje wyswietlony komunikat
"Mapa jest uszkodzona lub nie jest poprawnie zarejestrowana"
Kieyd klikne OK zostaje przeniesiony do okienka gdzie widnieje napis:
" Mapa nie jest załadowana. Proszę wybrać z menu opcje wczytaj mape"
Kiedy wchodzę do menu i wczytuje mapę nic sie nie zmienia.
Wlasnie do końca nie wiem czy mam wszystko wgrane ale na sieci nie mogę znaleźć dobrej wersji który by zadziałała.Ciagle mam ten sam komunikat
"Mapa jest uszkodzona lub nie jest poprawnie zarejestrowana"
Wlasnie do końca nie wiem czy mam wszystko wgrane ale na sieci nie mogę znaleźć dobrej wersji który by zadziałała.Ciagle mam ten sam komunikat
brak witaminkiGerda pisze:"Mapa jest uszkodzona lub nie jest poprawnie zarejestrowana"
jak nie znajdzie wersji dla siebie to daj znać na PW to podrzucę Ci coś
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL