CB - pogaduchy ogólne
panowie zaproponujcie mi jakis zgrabny zestawik do mk4 za okolo 500zl!!! (potrzebne mi do zorientowania sie o miskach) wiec antena nie musi byc jakas wielka raczej chcialbym mala "zgrabna":) no i by sprzecik w samochodzie nie byl jakis wielki bo nieraz jak widze te mikrofony ze prawie sie w lape nie mieszcza to mnie sciska!!
- stepniak.p
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
hmmm w tym przedziale cenowym można już trochę poprzebierać....loczinio pisze:panowie zaproponujcie mi jakis zgrabny zestawik do mk4 za okolo 500zl!!! (potrzebne mi do zorientowania sie o miskach) wiec antena nie musi byc jakas wielka raczej chcialbym mala "zgrabna":) no i by sprzecik w samochodzie nie byl jakis wielki bo nieraz jak widze te mikrofony ze prawie sie w lape nie mieszcza to mnie sciska!!
antena nie duża.....czyli jaka ? nie za duża nie za mała jest AS100 metrowa np. KLIK
co do radia też można poprzebierać : np. President Tommy albo Fajny alan 48 plus multi albo nówkę Johnny`ego III
Można np. wziąć tańsze radio i lepszą krótszą antenę np. PRESIDENT OHIO 85cm (chyba) i będzie malina
OBECNIE : MK6 1.6 TDI DSG
BYŁO: Polo IV 9n3
BYŁO : MK5
12.03.2012 18:40 - Golf mk5 został sprzedany
BYŁ : MK 6 ; 1.4 TSI ; 122KM ; HIGHLINE
tak kupić tandete i przepłacać za antenę bardzo mądre ';]stepniak.p pisze:wziąć tańsze radio i lepszą krótszą antenę np. PRESIDENT OHIO 85cm (chyba) i będzie malina
koleżanko jedź do sklepu popatrz sobie na radia które ci się spodoba i wtedy można coś doradzić, masz tyle na tym forum postów identycznych jak twoje to poczytaj, cb-radio to nie telefon komórkowy gdzie wygląd ma znaczenie,
- Kristensen
- Użytkownik
- stepniak.p
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Link, nie no nie zrozumiałeś....tańsze radio....miałem na myśli coś w kategoriach Presidenta Harry`ego II czy coś podobnego
wiesz dobrze że jakiś tanich tandet nie polecam
wiesz dobrze że jakiś tanich tandet nie polecam
OBECNIE : MK6 1.6 TDI DSG
hmmm w tym przedziale cenowym można już trochę poprzebierać....
antena nie duża.....czyli jaka ? nie za duża nie za mała jest AS100 metrowa np. KLIK
co do radia też można poprzebierać : np. President Tommy albo Fajny alan 48 plus multi albo nówkę Johnny`ego III
Można np. wziąć tańsze radio i lepszą krótszą antenę np. PRESIDENT OHIO 85cm (chyba) i będzie malina [/quote]
dziex cos pewnie z tego wybiore!!!
Można np. wziąć tańsze radio i lepszą krótszą antenę np. PRESIDENT OHIO 85cm (chyba) i będzie malina [/quote]
dziex cos pewnie z tego wybiore!!!
madre slowa!!! pomogles mi max!!Link pisze:to jedź przepisowo to nie będzie Ciebie ściskać, poczytaj ten dział jest tego pełno...loczinio pisze:jak widze te mikrofony ze prawie sie w lape nie mieszcza to mnie sciska!!
zaglebiam!! wiec pytam co konkretnie dla MNIE bedzie ok!!!!! konic tego gadania !!nnie miejsce na to!!Link pisze:jakbyś poczytała to byś się zagłębiła w tą tematyke co za tym idzie byś nabrała wiedzy i zaczeła rozumieć ocb tym samym podjełabyś dobrą dla ucha i portfela decyzje, zanim kupuje się samochód to trochę każdy zagłębia się w toloczinio pisze:madre slowa!!! pomogles mi max!!
po pierwsze nie krzycz bo to świadczy o braku kultury, a po drugie kto może wiedzieć co dla Ciebie będzie ok ? znamy Cię ? radyjek jest full, tti 880, alany 48, president johnny I, II, herbert, valery, itd. anteny to florida florida super sirio as 100 ml-145 z magnesowych tzw. tego jest fullloczinio pisze:wiec pytam co konkretnie dla MNIE bedzie ok!!!!!
- Rimerzasty
- Nowicjusz
- Kontakt: