Jaka nawigacja na windows CE ?

Wszystko o nawigacji i CB Radiu.

Moderatorzy: k0nr4d, VIP

wisnia656
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 14
Rejestracja: pt wrz 08, 2017 18:01

Jaka nawigacja na windows CE ?

Post autor: wisnia656 » pt wrz 08, 2017 18:05

Witam jaka polecicie nawigacje na takie oto radionawigacje które posiadam wiem ze nie ma z tym szału ale ktos moze poleci?
Obrazek



Awatar użytkownika
luckyboy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 351
Rejestracja: śr kwie 27, 2016 21:28

Re: Jaka nawigacja na windows CE ?

Post autor: luckyboy » pt wrz 08, 2017 19:47

Automapa, iGo - jedyne sensowne.



wisnia656
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 14
Rejestracja: pt wrz 08, 2017 18:01

Jaka nawigacja na windows CE ?

Post autor: wisnia656 » ndz wrz 10, 2017 20:44

a posiadacie jakies strony zeby pobrac takowe mapy z gotowcami na karte ?



Awatar użytkownika
luckyboy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 351
Rejestracja: śr kwie 27, 2016 21:28

Re: Jaka nawigacja na windows CE ?

Post autor: luckyboy » pn wrz 11, 2017 12:09

https://www.google.pl/search?client=ms- ... =615&dpr=2" onclick="window.open(this.href);return false;



wisnia656
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 14
Rejestracja: pt wrz 08, 2017 18:01

Jaka nawigacja na windows CE ?

Post autor: wisnia656 » pn wrz 11, 2017 12:15

własnie automapa mi nie działa, tzn właczy sie moge wybrac trase itp ale nie moze wyszukac gps



Awatar użytkownika
k0nr4d
_
_
Posty: 5405
Rejestracja: ndz lis 12, 2006 15:28
Lokalizacja: Łódź
Auto: Octavia/A8
Silnik: R4V8
Kontakt:

Jaka nawigacja na windows CE ?

Post autor: k0nr4d » pn wrz 11, 2017 21:32

A masz w ogóle antenę gps podpiętą?


"Nie każdy żart rodzi bekę, nie każda przyczepa ma plandekę."
Obrazek

wisnia656
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 14
Rejestracja: pt wrz 08, 2017 18:01

Jaka nawigacja na windows CE ?

Post autor: wisnia656 » wt wrz 12, 2017 11:20

nie wiem, wczesniej działało, gdzie ta antena ma byc podpieta gdzie sie znajduje itp ?



Awatar użytkownika
k0nr4d
_
_
Posty: 5405
Rejestracja: ndz lis 12, 2006 15:28
Lokalizacja: Łódź
Auto: Octavia/A8
Silnik: R4V8
Kontakt:

Jaka nawigacja na windows CE ?

Post autor: k0nr4d » wt wrz 12, 2017 12:05

Jeśli wcześniej działało, to antena jest. Sprawdź w automapie ustawienia modułu gps.


"Nie każdy żart rodzi bekę, nie każda przyczepa ma plandekę."
Obrazek

wisnia656
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 14
Rejestracja: pt wrz 08, 2017 18:01

Jaka nawigacja na windows CE ?

Post autor: wisnia656 » wt wrz 12, 2017 12:10

a co dokładniej sprawdzic z tym modułem ?



Awatar użytkownika
k0nr4d
_
_
Posty: 5405
Rejestracja: ndz lis 12, 2006 15:28
Lokalizacja: Łódź
Auto: Octavia/A8
Silnik: R4V8
Kontakt:

Jaka nawigacja na windows CE ?

Post autor: k0nr4d » wt wrz 12, 2017 13:26

Czy w ogóle automapa go uruchamia.


"Nie każdy żart rodzi bekę, nie każda przyczepa ma plandekę."
Obrazek

Awatar użytkownika
luckyboy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 351
Rejestracja: śr kwie 27, 2016 21:28

Re: Jaka nawigacja na windows CE ?

Post autor: luckyboy » śr wrz 13, 2017 13:33

Port gps, czasami trzeba z ręki podać.



ODPOWIEDZ

Wróć do „Nawigacja i CB Radio”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość