zdrowe srowe ,jak ja nie lubie takiego pitolenia,GregorzG60 pisze:zdrowe 1.8t by objechalo to 2.3 bez problemu.
no ale kill is kill
wszyscy wielcy teoretycy wróżący z kuli
jest wiele rzeczy wpływających na wynik
zdrowe srowe ,jak ja nie lubie takiego pitolenia,GregorzG60 pisze:zdrowe 1.8t by objechalo to 2.3 bez problemu.
no ale kill is kill
Gregorz, tu Ci kolega ładnie odpowiedzial za mnieKoyot pisze:A czy nikt z Was nie dostrzega najważniejszego czynnika decydującego podczas starć dwóch identycznych mocy, tzn CZŁOWIEK ? Czas reakcji, szybkość przełożeń biegów ? Gdyby 1.8 T miało moc 180km a siedziałby za kierą jakiś nowicjusz to i tak była by z tego
To znaczy, że miałeś trupa, koniec tematubrylantx8 pisze:moje 2.3 v5 jechało jak brata zafira 1.8 125 km dopiero po 190 ja odchodzilem , i nie wazne kto prowadzil golfa czy brat czy ja ;>
Zafire 1.8125km to asv+chip objedzie 135ps, toć to minivam...padaczke mialesxxxGlaDxxx pisze:moje 2.3 v5 jechało jak brata zafira 1.8 125 km dopiero po 190 ja odchodzilem , i nie wazne kto prowadzil golfa czy brat czy ja ;>
straszne głupoty piszesz większa moc (nawet 25KM) właśnie najbardziej widać w trasie przy większych prędkościach po drugie skąd ty wziąłeś tą wagę tej zafiry masz tu dane:brylantx8 pisze:A i różnica 25 km miedzy zafira i Golfem w trasie jest mało odczuwalna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość