Witam! Kolega niedawno zakupił audi a3 sportback 2.0 FSI turbo w manualu z napędem quattro rocznik 2005 także warto było zobaczyć różnice pomiędzy moim troszeczke lżejszym (ok 150kg) ale za to z przednim napędem, manual GTI 2005. Dodam że oba auta to seria.
Start z miejsca: no tutaj na jedynce niestety za sprawą quattro kolega mi odjeżdzał około 1-2 długości auta na dwójce równo szliśmy na 3 dojeżdzałem do niego powoli i droga się kończyła.
Z rolki: z drugiego biegu z prędkości około 50km/h idziemy równo 3 i 4 bieg troszeczke odchodze może na 1-2 gługości auta.
Także można uznać wynik remisowy.
Sprawdzaliśmy się pare razy wyniki bardzo podobne oba auta idą bardzo równo, myśle że najkorzystniejszy wynik byłby dla GTI jakbyśmy ruszali z 3 biegu z prędkośći ok 100km/h bo na 2 mi jeszcze troszke mielił ale to już w następnym odcinku bo jeszcze mamy zamiar się sprawdzać z większych prędkości
Golf gti mk5 2005 manual vs audi a3 sportback fsi turbo 2005
Golf gti mk5 2005 manual vs audi a3 sportback fsi turbo 2005
ta sama moc, inny naped i waga
mozecie dla ciekawosci poprobowac przy roznych predkosciach z rolki albo przy roznych warunkach atmoferycznych
mozecie dla ciekawosci poprobowac przy roznych predkosciach z rolki albo przy roznych warunkach atmoferycznych
moje GTI ~~~~> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=439807