Golf III 2.0 ABA vs Toyota sienna 3.3 i V6 24V 233KM
Witam kill z przed momentu droga II pasmowa lekko pod górkę wyjechałem z bocznej drogi i dość żwawo dojechałem do świateł , obok mnie ustawił się gość tą toyota , coś tak delikatnie gazuję . Myślałem że to są jaja kawał fury więc spokojnie stoję, nagle zaświeciło się zielone toyota rusza jak z procy , ruszyłem chwilę po nim , jest maskę z przodu . Na jedynce się z nim zrównałem i daję II wyszedłem może o maskę do przodu miałem już wtedy na III biegu jakieś 140 , i na pasie toyoty wyjechał gość więc on po hamulcach . dojechaliśmy do świateł ja skręcałem kość palec do góry i do widzenia . Ogółem na początku byłem mocno zdziwiony . Do puki nie zobaczyłem danych katalogowych tego kolosa , miał czym jechać jednak się udało
Taka sienna ma ponad 8 sek do setki więc sporo mocniejsze od golfa , chyba miał mocno auto załadowane .
Mimo 2 ton te auto ma naprawde niezłe kopyto . Leciałem kiedyś takim w automacie i rewelacyjnie sie tym jeździ .
Gratki Killa !
Mimo 2 ton te auto ma naprawde niezłe kopyto . Leciałem kiedyś takim w automacie i rewelacyjnie sie tym jeździ .
Gratki Killa !
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
mierzyłem g-techem golfa i wychodzi mi po drobnych modach 9,1 do 100 więc źle nie jest mimo wszystko naprawdę ta fura chodzi nie możliwie jak na 2 tony