to jak tylko jaja to mi pasi (nie znam się i może dlatego )kostek pisze:Hanysy sobie jaja robią tylko,spokojnie młodzieżymuody pisze:maskraCinek pisze:te, makabra czy jak ci tam. za tydzień przyjeżdżam, szykuj sie
mk4 vs bmw e30 m power
Re: mk4 vs bmw e30 m power
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
mk4 vs bmw e30 m power
masakra, kolejka się do Ciebie robi ktoś zapodał na forum bawary że jak chce to w niedziele,wiesz gdzie jak taki kozak to przyjedzie a ja chętnie to zobaczę będą kamery
Był MK2 GT RP swap 16V PL jest VA GT a w tyrce T5 AXB
Jeżeli chodzi Ci o nicka muody vr6 to jestem ja (zarejestrowałem się po to aby napisać mądre przemowienie )marcin 78 pisze:masakra, kolejka się do Ciebie robi ktoś zapodał na forum bawary że jak chce to w niedziele,wiesz gdzie jak taki kozak to przyjedzie a ja chętnie to zobaczę będą kamery
he he domyślam się ale zaprosił Go ktoś inny e30 m50b25,Ty masz VRke w 2ce?muody pisze:Jeżeli chodzi Ci o nicka muody vr6 to jestem ja (zarejestrowałem się po to aby napisać mądre przemowienie )marcin 78 pisze:masakra, kolejka się do Ciebie robi ktoś zapodał na forum bawary że jak chce to w niedziele,wiesz gdzie jak taki kozak to przyjedzie a ja chętnie to zobaczę będą kamery
mk4 vs bmw e30 m power
Zaprosiłem ja!!Jestem posiadaczem E30 lecz wole sie nie utożsamiać z klubem Łódź-kim bo nie jestem klubowiczem.Jestem bardzo ciekaw jaki to byłby wyścig 1,2 wiadomo że SDi ale dalej....
Pozdro dla wszystkich forumowiczów udzielających sie.
To jak Masakra??????
Pozdro dla wszystkich forumowiczów udzielających sie.
To jak Masakra??????
.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 03, 2011 21:13 przez muody, łącznie zmieniany 1 raz.
mk4 vs bmw e30 m power
jako że dziś prima aprilis to na razie zostawie ten temat, jutro w nim posprzątam o zaczyna być OT
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
Noooo... To zależy jaki silnik mi się trafi - albo 2.8 albo 2.9 (obydwa spalają benzynę przemysłowo a gazu nie lubię ).overrange pisze:muody, samym czipem ze 170 koni chcesz wycisnac 220?
A jak uysy z g-labu będzie na chodzie to zawiezie się kupionego VR'a i virusek na 50 lub 30 KM (w zależności od mocy) i na 330 NM lub 400 nm żeby szałowo było . Mój plan to zrobić golfa, potem czekać aż 4 lata miną to prawko zrobię i nigdy go nie sprzedam (sentyment ). Żaden problem żeby w VR'ce było pow. 200 KM - wystarczy dobry znajomy co się na tym zna . To tyle co mogę powiedzieć na ten temat, reszta może Wielkanocą lub przed (na razie czasu niema i auto nie stoi tam gdzie bym chciał ) w moim temacie co założę
Pozdrawiam całą ekipę G-lab.pl
Kolego ja wiem, że dzisiaj prima aprilis, ale daj już spokój . 220 kM i 400 Nm samym programem z VR'a... .muody pisze:Noooo... To zależy jaki silnik mi się trafi - albo 2.8 albo 2.9 (obydwa spalają benzynę przemysłowo a gazu nie lubię ).overrange pisze:muody, samym czipem ze 170 koni chcesz wycisnac 220?
A jak uysy z g-labu będzie na chodzie to zawiezie się kupionego VR'a i virusek na 50 lub 30 KM (w zależności od mocy) i na 330 NM lub 400 nm żeby szałowo było . Mój plan to zrobić golfa, potem czekać aż 4 lata miną to prawko zrobię i nigdy go nie sprzedam (sentyment ). Żaden problem żeby w VR'ce było pow. 200 KM - wystarczy dobry znajomy co się na tym zna . To tyle co mogę powiedzieć na ten temat, reszta może Wielkanocą lub przed (na razie czasu niema i auto nie stoi tam gdzie bym chciał ) w moim temacie co założę
Czy ja napisałem Prima Aprilis ?Yuri pisze:Kolego ja wiem, że dzisiaj prima aprilis, ale daj już spokój . 220 kM i 400 Nm samym programem z VR'a... .muody pisze:Noooo... To zależy jaki silnik mi się trafi - albo 2.8 albo 2.9 (obydwa spalają benzynę przemysłowo a gazu nie lubię ).overrange pisze:muody, samym czipem ze 170 koni chcesz wycisnac 220?
Nie, to nie żart tylko poważnie mam zamiar kupić VR'a i do +/- ok. 200 KM i +/- ok. 300 albo powyżej NM
To ma być taki pocisk na łople i hondy i inne których nie lubię (Audi i Mercedesy tylko dla przyjemności chcę killować ) .
P.S. Nie znasz uysego ? On to potrafi zrobić takiego czipsa, że hoho
.
P.S. Nie znasz uysego ? On to potrafi zrobić takiego czipsa, że hoho [/quote] znam i powiem Ci że Cię wyśmieje ja mu powiesz że w wolnossaku chcesz takie przyrosty Uysy siedzi przeważnie w TDI i z tego można wyciągnąć
P.S. Nie znasz uysego ? On to potrafi zrobić takiego czipsa, że hoho [/quote] znam i powiem Ci że Cię wyśmieje ja mu powiesz że w wolnossaku chcesz takie przyrosty Uysy siedzi przeważnie w TDI i z tego można wyciągnąć
Uysy mnie nie wyśmieje bo nie ma za co , a benzyny tez czipsuje (na jego stronie jest foto Maserati ) A jedyne TDI, którym jeździ to jest czarna beemka, bo audi stoi i rośnie, a jeszcze ma motocykl. Więc nie wiem czemu wszyscy się dziwią a swoją drogą możliwy jest wzrost mocy do 200 KM.marcin 78 pisze:znam i powiem Ci że Cię wyśmieje ja mu powiesz że w wolnossaku chcesz takie przyrosty Uysy siedzi przeważnie w TDI i z tego można wyciągnąćmuody pisze:P.S. Nie znasz uysego ? On to potrafi zrobić takiego czipsa, że hoho
Dobra koniec zmiany tematu, bo sprzeczanie się, że w VR6 moc nie wzrośnie do 200 KM i 330 NM jest bezsensowne czyli jak to się mówi - "Jak się popieści to się wszystko zmieści" .
P.S. Chrzanić TDI Już się z ojcem w to nie bawimy Bo za monotonnie było przez kilka lat (Passat B3 TDI KTT, Golf mk3 GTI- Edition TDI, Mk2 GTD TDI itp.) Więc pora na kuchenne owulacje , żeby nudno nie było
Jedyne TDI jakie jest to Caravelle T4 (syncro ) i tak już zostanie, a golfa dostałem w spadku (szczęście trafiło na mnie, bo mógł pójść na części albo gdzie indziej ) więc coś mocniejszego się przyda .