Golf mkIV tdi vs Jetta 2.5 GLI
Wracaliśmy sobie wczoraj z kumplem z Czechowic, a że złapałem mała awarię po drodze, powrót się sporo opóźnił, w związku z tym przed dotarcie do domu mieliśmy piekne puste dwa pasy. U kumpla odetkany wydech, zrobiony dolot i poprawiony program by GTO, u mnie seria. Jako że nie mieliśmy specjalnego ciśnienia na ściganie się i było mokro, poszło tylko kilka startów z lolki. Zapięty 3 bieg, (u kumpla dsg wiec nie wiem co tam kombinował) i ogien. i tak do końca 4 biegu czy jakis moze 150km/h równiutko. Powtórzone z 3 razy i zawsze taki sam wynik, drobne różnice wynikały z opóźnionego startu któregoś z nas, ale furmanki szły identycznie. A myslałem że mnie wciągnie nosem
No rzeczywiście równo dziwnie było.Niech poprawię sobie przystosowanie do gazu i uzbroję kiere ze skrzynią .Po programie biegi zupełnie inaczej wskakują i ledwie się ruszy a już 5 zapięta...
Re: Golf mkIV tdi vs Jetta 2.5 GLI
No wczoraj wszystkie graty doszły więc dzisiaj powinno być gotowe.Z tymi pajacami się nie da po ludzku jak widzępaja pisze:Biaggi-ck, pompe paliwa zrób to pogadamy
Re: Golf mkIV tdi vs Jetta 2.5 GLI
Na pewno nie jedzie jak Gti ale ja nie narzekam.Spalanie w mieście pomiędzy 10 a 11 więc czy to dużo to kwestia postrzegania pewnych rzeczyMajiic pisze:A dla mnie to nic dziwnego Taka Jetta nie jedzie. Tylko duzo pali.
Taki ARLek to też niczego sobie motorownia i ładnie to jedzie w MK IV...