Piaseczeq, mieszkam w scislym centrum

marcin 78, przepraszam Cie za obraze lodzianinie, Ty o scigawkach mysisz wiedziec bardzo duzo skoro macie u was raz za czas legalne wyscigi i mozesz w nich uczestniczyc jako publicznosc

Koniec OT
HahaAdi6K pisze:muody, obczaj po lewej stronie ekranu od kiedy jestem zarejestrowanypodpowiem Ci ze dluzej niz Ty, wiec nie mow do mnie ze jestem nowy. hahah nie nie jest wioska moj drogi
o jaworznie slyszales chyba tylko w rmf fm jak podawali informacje zwiazane z autostrada a4
![]()
Piaseczeq, mieszkam w scislym centrum![]()
marcin 78, przepraszam Cie za obraze lodzianinie, Ty o scigawkach mysisz wiedziec bardzo duzo skoro macie u was raz za czas legalne wyscigi i mozesz w nich uczestniczyc jako publicznosc
Koniec OT
No w sumieoverrange pisze:Macie się o co kłóćić, ani data rejestracji ani ilość postów nie świadczy o wiedzy motoryzacyjnej
Pamietaj ze golf nie jest serią, a i dane techniczne nie jezdza na ulicy...bastek016 pisze:http://www.zeperfs.com/duel1163-1256.htm
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości