AFN + vs opel insignia
AFN + vs opel insignia
No wracam sobie sobie spokojnie dziś do domq w nocy, czerwone na skrzyżowaniu staje normalnie obok po lewej stoi opel insignia kombi ropniak niestety nie wiem jakiej mocy itd. Patrz Pan z opla jakiś niecierpliwy i tylko auto na biegu trzyma, no to już wiedziałem co będzie, zielone zapaliło się 1 mielą mi koła zapinam 2 też mielą, opel za ten czas zdarzył wyjść do przodu o długość, zapiłem 3 doszedłem go na równo maska w maskę 4 zapiłem już nic nie maił do powiedzenia został z tyłu, zwężka już była no to myk przed niego, dalej pan już nie próbował startować
- xxxGlaDxxx
- ...
AFN + vs opel insignia
Całkiem możliwe że to Insignia ecoflex czy jakoś tak 2.0 CDTI 140 konne. Myślę że AFN+ dałby sobie z czymś takim spokojnie rady Ile tam masz koni w swoim ?
-
- Użytkownik
AFN + vs opel insignia
W insignii nie było 140- konnego diesla, sa 130 i 160, stawiam, ze to byl ten pierwszy.
- xxxGlaDxxx
- ...
AFN + vs opel insignia
Ok mój błąd. Więc musiał to być 130 konny, bo ze 160 konnym mógłbyś się troche napocić, zależy ile kunia masz
AFN + vs opel insignia
Z tego co wiem bo karambol to ziom z KRK to siedzi u niego 135 KM i XXX NM chyba że dopakował trochę "koksu" do auta. Pozostaje kwestia wagi, insignia nawet ta najlżejsza to 1470 Kg, a jak pisał karambol to było kombi a waga golfa ~ 1200 ?
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
AFN + vs opel insignia
Te ople nie jadą, tutaj potwierdzenie:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=68&t=365669" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale kill is kill, ważne że nastoletnie TDI pokazało co i jak
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=68&t=365669" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale kill is kill, ważne że nastoletnie TDI pokazało co i jak
AFN + vs opel insignia
Więc moje założenie się potwierdziło, nawet 160KM mu nie pomoże skoro waga taka wielka. 300 Kg różnicy to dużo....
GRATULUJE KILLA !!
POZDRO 600
GRATULUJE KILLA !!
POZDRO 600
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."