dokładniemariachi pisze:nie ma to jak sobie po krytykować.
jak wam się nie podoba to nie czytajcie
Czy ja gdzieś twierdzę, że nie? Wiadoma sprawa. Już nie będę mówił o mocy/momencie/wadze bo te argumenty do Ciebie nie trafiają.arturkw pisze:dodam ze takiego golfa jak twoj tez łykam na śniadanie
A to co ma do rzeczy? Bo chyba nie rozumiem Twojej śmiesznej logiki.arturkw pisze:nie wiem czemu az tak żarliwie zawierasz ty glos masz zwykła benzyne 115 konna( jak wyjechała z fabryki)
tak sie sklada ze u mnie w domu tez jest 1 mk4 asz i tez wiem jak to smiga i szalu nie robi jakiegos wielkiego. mowie jak jest , te auto znane jest na tym forum u poprzedniego wlasciciela. pozatym ze mk4 mocno kopcilo to jechalo dopiero od kiedy ja zapiołem 4 bieg.stolniczkow pisze:Tak się składa, że jeździłem ASZ w różnych budach, od Sharana/Alhambry do MK4/A3 i wiem jak to jeździ. W A3 jeździłem takim zrobionym na 160/360 i to kręci niskie 8 do setki więc sory ale nie widzę Twojego Golfa z takim. Pewnie zaraz napiesz, że takiego też byś zrobił. Już się tu nie udzielam bo siejesz takie herezje, że włos na głowie się jeży.
Killuj zdrów
ja tez mojego golfa nie widze z takim bo nie mial bym czeo szukac. skad te porównanie 120 koni do 16o i 260 nm do 360 ehh no ale okniech ci bedzie. dla ciebie co by było godnym przeciwnikiem? golf 3 115 konny został objechany pomimo mniejszej masy ale ok moment u mnie wiekszy i srele morele.stolniczkow pisze:W A3 jeździłem takim zrobionym na 160/360 i to kręci niskie 8 do setki więc sory ale nie widzę Twojego Golfa z takim.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości