Golf R - mk6, DSG, 2.0TSI+, 297KM, 370Nm vs. BMW 535i 2008

Opisy Waszych KILLów, tylko rzeczowe dyskusje, spam będzie tępiony.

Awatar użytkownika
zlos
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: zlos » czw maja 27, 2010 12:59

Darcyn pisze:zlos, szczerze ci gratuluje tych 5,2 i zazdroszcze.
opis pryszczatego smarkacza któremu tatuś dał auto. pamiętasz filmik z przejazdu STI po wałbrzychu? trzymaj poziom.
poza tym jak bierzesz na pokład jakichś ludzi to pamiętaj że odpowiadasz za ich życie.

silent killer, pisałeś głupoty

yiabol, pokaz co masz bo to co piszesz jest idiotyczne
Darcyn, tak mi przykro, że nie dostrzegłeś wyciągnietej ręki na zgodę i uchylasz się przed policzkiem...
Musisz wiedzieć, że nie noszę łańcuchów podnoszących poziom agresji i jestem ugodowy. Ergo: następny najazd na kogokolwiek w tym wątku i jadę do modów/adminów po pomoc w zamiataniu.

[ Dodano: 27 Maj 2010 12:59 ]
silent killer pisze:zlos i po co Ci był ten kill na bmw ?? Przez Ciebie chłopaki z bmw teraz być moze wylądowali u psychologa i musieli zainwestować w jeszcze większe łańcuchy + złota farbka :grin:
zaczynam żałować, naprawdę...

Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo

Awatar użytkownika
Majiic
Czerwona Strzala
Czerwona Strzala
Kontakt:

Post autor: Majiic » czw maja 27, 2010 13:02

Darcyn pisze:co fajnego w tym opisie? starałeś się jak mogłeś ale wyszło ci dno i pokazało jak pracuje twój zwojek.
ps. bmw ma odcinke przy 250. rozumie że dogoniłes go po odcince.
ps2. 535i 5,6s do 100
ps3. ktoś pisał że a3 1.8T stawał z 535d?? ludzie...
I znow sie zaczyna, tam gdzie skillowane BMW tam jest i Darcyn
Złos fajna akcja, musimy sie kiedys ustawic ;) pozdro

Awatar użytkownika
zlos
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: zlos » czw maja 27, 2010 13:11

Majiic pisze:Złos fajna akcja, musimy sie kiedys ustawic ;)
Dzięki :) Daj znać kiedy zjedziesz Strzałom do Wawy, zrobimy trochę hałasu gdzieś na uboczu :)

Awatar użytkownika
xander_88
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: xander_88 » czw maja 27, 2010 13:21

zlos, gratki killa...
w awanute nie bede sie mieszal ...
z opisu sie domyslam ze erke robiles u compotow i jest 300 ps..
robisz wiecej ? widzialem gdzies świeże s3 od Nich .. 400+ :helm:

ex: MK4 245 km/460nm

Awatar użytkownika
Majiic
Czerwona Strzala
Czerwona Strzala
Kontakt:

Post autor: Majiic » czw maja 27, 2010 13:22

A Ty daj znac kiedy bedziesz w Lodzi bo czesto tam jestem ;)

Darcyn
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Darcyn » czw maja 27, 2010 16:17

nie po co kill tylko po co ta głupia gadka??!!

gadka z łańcuchami to tylko pod publiczke. jesli chcesz udowodnić ze jesteś fajny to zrób to w inny sposób. juz widze jak przy 260 widziałeś co mają na szyji. zwłaszcza w e60 gdzie zza drzwi wygląda tylko czoło.
trzymajmy poziom powtarzam.

gdyby nie było problemu to pokaż filmik jak ruszasz. 5,2 do 100 to ogień, zwłaszcza że przez pierwszą sekunde mielisz kołami...
ja za młodu jak pracowałem w hotelu, jechałem sl 55 amg. miało to też 5s i powiem że w oczach robiło się ciemno taki był cug.

czytam każdego killa (bo lubie) a nie tylko bmw. dziwnym trafem jak jest kill z bmw to zaraz piana na gębie. siedze na bmw, oplu i tylko tutaj taka dzieciniada
Ostatnio zmieniony czw maja 27, 2010 16:23 przez Darcyn, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
boges74
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: boges74 » czw maja 27, 2010 16:26

Darcyn pisze:juz widze jak przy 260 widziałeś co mają na szyji. zwłaszcza w e60 gdzie zza drzwi wygląda tylko czoło.
Ze się wtrące
zlos pisze:Za bramką zrobił się tłok, TIRy oczywiście wyprzedzały się aby zyskać kolejne 1,2 sekundy na 100 kilometrów trasy. Ja pierwszy za TIRem, za mną pozłacane łańcuchy. 50 cm za moim zderzakiem, bo im się śpieszy, a ja powinienem się zabić i dać im przejechać. Logika łańcucha nieco podniosła mi ciśnienie.
Więc łańcuchy widział troche wcześniej :bajer:

Awatar użytkownika
Yuri
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Yuri » czw maja 27, 2010 16:43

Darcyn pisze:zwłaszcza że przez pierwszą sekunde mielisz kołami...
Po to masz w eRce 4Motion, żeby nie mielić :bajer:.

P.s. Ten dział jest genialny. Jak VW objedzie jakąś inną markę to się po chwili zaczyna kabaret. Szczególnie tyczy się Hond i BMW :okej:. Mam wrażenie, że VWejem to najwyżej można się z Roburem ustawić bo z czymkolwiek innym to od razu ściema ;).

Awatar użytkownika
AD6
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: AD6 » czw maja 27, 2010 16:45

Darcyn pisze:gdyby nie było problemu to pokaż filmik jak ruszasz. 5,2 do 100 to ogień, zwłaszcza że przez pierwszą sekunde mielisz kołami...
Darcyn, o mieleniu kołami przy starcie nie ma mowy bo to jest 4motion a filmik taki jest w pospisie zlos, na dole i widać że łądnie to idzie

VAG-CZEWA.PL Admin

MK4 VR6 4x4 AQP
:dol:
Obrazek

mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno

Awatar użytkownika
BartekGib
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: BartekGib » czw maja 27, 2010 17:00

Te przedszkolne buńczuczne kłótnie możnaby sobie darować.
Kolega KONKRETNIE opisał kill. Prędkości wiadomo - sporo za spore za nasze Polskie łebki, ale cóż - chyba każdy przy takim zapasie mocy + porządnej trasce nie raz depnąłby powyżej tych 250 km/h (oczywiście gdyby miał możliwość, bo nikt nie chce skończyć jak słynne yołtubowe Mitashubishi aka Malina). A że kolega trochę podrysował stereotypowy wygląd zewnętrzny kierownika-przeciwnika - no cóż - walnął prosto w gębe jak angol po ośmiu ciemnych :kufel:
Ze mnie śmiać się można, że młody siur w białym ropnym Golfie III. Żyję do dzisiaj z taką opinią i już nie raz słyszałem taką opinię pod swoim adresem.

Gratki Kill'a - sypnij raz na jakiś czas kolejnym takim sprawozdaniem bo i miło się czyta :pub: Tylko nie próbuj chaczyć o palmy ! Szkoda .... autka :jezor:

[ Dodano: Czw 27 Maj, 2010 ]
A takie walki międzyproducencko-markowe będą istniały zawsze. Nawet jak tradycyjne spalinowe samochody odejdą do lamusa i wprowadzą nam elektryczne 3-kołowe autka, które będą rozwijały prędkości rzędu 15 km/h ..... Z tym trzeba żyć. I niestety do takich walk przyczyniają się wyżej wspomniane stereotypy, które sami tworzymy co dnia.
Ostatnio zmieniony czw maja 27, 2010 17:01 przez BartekGib, łącznie zmieniany 1 raz.

64 [i]KM[/i]
124 [i]Nm[/i]
[b]Nie wstydzę się tych wyników 8)[/b] ! ! Nowe Photo's - Poniżej ! !
[url=http://www.polskajazda.pl/Samochody/Volkswagen/Golf/68446][img]http://img228.imageshack.us/img228/2356/wstaw.jpg[/img][/url]

Awatar użytkownika
Majiic
Czerwona Strzala
Czerwona Strzala
Kontakt:

Post autor: Majiic » czw maja 27, 2010 17:12

Darcyn pisze:siedze na bmw, oplu i tylko tutaj taka dzieciniada
To nie wchodz tutaj jak Ci sie nie podoba... pamietam dobrze jeszcze czasy kiedy byles zagorzałym zwolennikiem tego forum oraz VW. A teraz co sie stało...??

Awatar użytkownika
zlos
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: zlos » czw maja 27, 2010 18:02

Powinienem być mądrzejszy i wykorzystać doskonałą okazję do zamknięcia japy, ale pozwolę sobie na stosunek z Twoją wypowiedzią, czyli w skrócie: ustosunkowanie. :hmm:
Darcyn pisze:nie po co kill tylko po co ta głupia gadka??!!
Dochodzimy tutaj do różnic kulturowych oraz akceptacji społecznej. Wyjaśnię:

1. różnice kulturowe
Moja kultura jazdy nie pozwala na wsiadanie komuś na tylny zderzak i markowanie zderzenia. Kultura łańcuchów jak najbardziej - zakładam, że pochodzi to od ich poczucia władzy. No i niewolnik zajechał drogę swojemu masterowi...

2. akceptacja społeczna
W niektórych społeczeństwach duże ilości złota nosi się (a konkretniej: kobiety noszą), ponieważ religia zezwala w momencie rozwodu zabrać im tylko to, co mają na sobie. W tychże kulturach obwieszanie się kilogramami złota jest normalne. Domniemywam, że łańcuchy tych panów miały funkcję olśniewania, a tego nie akceptuję. Olśniewanie kasą jest niskie i dla niskich fajne. Ewentualny motyw seksualny olśnienia pomijam - nie odczuwam pociągu do oprycholonego od sterydów karku obwiązanego pozłacanym łańcuchem, bo uważam to za karykaturę.

Mógłbym oczywiście wyprzedzić w tym BWM homoseksualistów w trakcie stosunku. Klaunów zalewających się wodą ze stokrotek. Zakonnice popijające z gwinta. To fakt, wtedy kill inaczej byłby opisany. Ale wyprzedziłem karków w łańcuchach. Moich ulubionych.
Darcyn pisze:gadka z łańcuchami to tylko pod publiczke. jesli chcesz udowodnić ze jesteś fajny to zrób to w inny sposób. juz widze jak przy 260 widziałeś co mają na szyji. zwłaszcza w e60 gdzie zza drzwi wygląda tylko czoło.
trzymajmy poziom powtarzam.
Jak już wyjaśnili koledzy, oglądałem ich oblicza z bardzo bliskiej odległości, w dodatku dwukrotnie: raz we wsteczny lusterku w trakcie ich udawanego taranowania mojego auta oraz drugi raz jak z boku, jak oglądali mnie już po killu. Fakt, że wiesz, iż niewiele wystawali z foteli zastanawia mnie czy aby przypadkiem nie znasz ich osobiście, ale porzućmy ten wątek.
Darcyn pisze:gdyby nie było problemu to pokaż filmik jak ruszasz. 5,2 do 100 to ogień, zwłaszcza że przez pierwszą sekunde mielisz kołami...
ja za młodu jak pracowałem w hotelu, jechałem sl 55 amg. miało to też 5s i powiem że w oczach robiło się ciemno taki był cug.
Filmik masz w moim podpisie.

SL 55 AMG to niezła fura. Jeździłem lepszymi (Mercedes MacLaren, Porsche GT2) i w trakcie startu rzadko kiedy masz przeciążenia przekraczające 1, a w przypadku bardzo sportowych aut 2g. Piszę o momencie "cugu" auta, a nie strzału ze sprzęgła.

Zamroczenie, o którym piszesz występuje u zdrowego człowieka w okolicach 4g i wyżej i tylko w przypadku, kiedy przeciążenie jest tak skierowane, że krew odpływa z mózgu w kierunku nóg. Ergo: możliwości są dwie: albo SL 55 AMG miało napęd rakietowy, albo masz problemy z ciśnieniem krwi.
Darcyn pisze:czytam każdego killa (bo lubie) a nie tylko bmw. dziwnym trafem jak jest kill z bmw to zaraz piana na gębie. siedze na bmw, oplu i tylko tutaj taka dzieciniada
Ja też lubię czytać o killach. :smoke:

Darcyn
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Darcyn » czw maja 27, 2010 18:03

nadal jestem, dlatego wchodze. zdziwko?? to poszukaj postów w "chce kupić auto". tam było napisane, dlaczego teraz jeżdze bmw..

a to nie wiem o napędzie bo dla nie golfy skonczyły sie na mk3.
to nie musisz wysyłać onboarda :helm:

[ Dodano: 27 Maj 2010 18:06 ]
zlos pisze:Zamroczenie, o którym piszesz występuje u zdrowego człowieka w okolicach 4g
jak sie przesiadłeś z favoritki do sl 55 to te zjawisko występuje u zdrowego człowieka :grin:

Awatar użytkownika
zlos
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: zlos » czw maja 27, 2010 18:19

Darcyn pisze:jak sie przesiadłeś z favoritki do sl 55 to te zjawisko występuje u zdrowego człowieka :grin:
To wiele wyjaśnia, ale mylisz może zamroczenie z podnieceniem? ;)

Zablokowany

Wróć do „KILLe”