Spieszyło mi się w pracy, więc mocno deptałem. Przy włączaniu się do ruchu na drodze dwupasmowej jechał przede mną pikap który już wcześniej dość dynamicznie jechał. Po wjechaniu na dwupasmówkę oboje pedał w podłogę. Pan nie mógł mi uciec, a ja nie mogłem go dogonić. Jechaliśmy równiuteńko. Rozpędzaliśmy się z mniej więcej 30 do 130 km/h. Trochę szkoda że nie miał ochoty ciągnąć tego dłużej bo miałem nadzieję że przy wyższych prędkościach delikatnie go objadę
Passat B5 fl AVB vs Nissan Navara
Witam 
Spieszyło mi się w pracy, więc mocno deptałem. Przy włączaniu się do ruchu na drodze dwupasmowej jechał przede mną pikap który już wcześniej dość dynamicznie jechał. Po wjechaniu na dwupasmówkę oboje pedał w podłogę. Pan nie mógł mi uciec, a ja nie mogłem go dogonić. Jechaliśmy równiuteńko. Rozpędzaliśmy się z mniej więcej 30 do 130 km/h. Trochę szkoda że nie miał ochoty ciągnąć tego dłużej bo miałem nadzieję że przy wyższych prędkościach delikatnie go objadę
Nie mam pewności co do silnika, ale tu gdzie mieszkam występowały w większości 2,5 dci 174 km i automat.
Aktualnie Passat B5 AVB z 2004 roku używany przeze mnie jako TAXI - Mój pierwszy VW 
Może to była wersja 144km?
No cóż, taka moc i moment w aucie, które ważny ponad 2t szału nie robi.
No cóż, taka moc i moment w aucie, które ważny ponad 2t szału nie robi.
GTB... 
Re: Passat B5 fl AVB vs Nissan Navara
Na 90% obstawiam że 174 km bo jeszcze innej tu w Islandii nie spotkałem. Myślę też że to będzie automat. Navara w tej budzie z manualną skrzynią to tutaj raczej rzadkość. Land Cruiser 120 3,0 d4d jedzie bardzo podobnie i ma chyba 160 koni z haczykiem a i masa też podobna.
Aktualnie Passat B5 AVB z 2004 roku używany przeze mnie jako TAXI - Mój pierwszy VW 
Nie ciągnął więcej bo te auta jadą do 140 , potem idzie coraz gorzej