żółte zielone poszli, 1,2,3, na przodzie byłem, spowolnił nas jakiś bałwan wyjeżdżający z uliczki ... dojeżdżamy do kolejnych świateł Vectra po prawej stronie,  kierowca pokazał coś w sensie " No No ", ja uśmieszek i rozjechaliśmy się w różnych kierunkach
  żółte zielone poszli, 1,2,3, na przodzie byłem, spowolnił nas jakiś bałwan wyjeżdżający z uliczki ... dojeżdżamy do kolejnych świateł Vectra po prawej stronie,  kierowca pokazał coś w sensie " No No ", ja uśmieszek i rozjechaliśmy się w różnych kierunkach   Jaki silnik Vectry, nie mam pojęcia, ale z tego co widziałem wersja mocno wyposażona
  Jaki silnik Vectry, nie mam pojęcia, ale z tego co widziałem wersja mocno wyposażona   
 W sumie nazwac tego killem nie można
 Kolega za sterami VW Transporter 1.9 TDI 4MOTION
 Kolega za sterami VW Transporter 1.9 TDI 4MOTION  Moc 130ps ^^ Stoje za nim na swiatlach, ostro zerwal, wjeżdżamy na dwupasmówe, ja na lewy, dwa, trzy i widziałem go w lusterku
 Moc 130ps ^^ Stoje za nim na swiatlach, ostro zerwal, wjeżdżamy na dwupasmówe, ja na lewy, dwa, trzy i widziałem go w lusterku   Wiadomo, T5 ciężkie auto
  Wiadomo, T5 ciężkie auto   

Moje auto totalna seria

Passat B5FL 1.8T 150KM AWT.
 Passat B5FL 1.8T 150KM AWT.