WCZASY - CHORWACJA !!!
Moderator: Fiona
trumienka fajna sprawa, szkoda ze taka droga. Ja jade w 4 osoby w tym dwie kobiety nie wiem czy moj bagaznik pomiesci to wszystko 
[ Dodano: Czw Cze 28, 2007 07:15 ]
Nie wiem czy bylo ale podziele sie ostatnio zdobyta wiedza.
Na terenie uni nie trzeba zielonej karty, pomimo ze Chorwacja nie jest w uni karta tez nie jest tam wymagana.
- Czechy, predkosc w terenie zabudowanym 50km/h, drogi szybkiego ruchu 90km/h autostrady 130km/h
- Austria, predkosc w terenie zabudowanym 50km/h, drogi szybkiego ruchu 100km/h autostrady 130km/h
- Chorwacja, predkosc w terenie zabudowanym 50km/h, drogi szybkiego ruchu 80km/h autostrady 130km/h
Winieta
Czechy na 7dni 200 koron, na miesiąc 300 koron
Austria 10dni - 7,60 euro, 2 miesiace 21,80 euro
Słowenia i Chorwacja przejazd autostradami płatny. W Chorwacji sa najdrozsze
Dobrze tez jest sie ubespieczyc w razie jakiegos (odpukac) wypadku kosztuje to grosze a oszczedzi nam pozniejszych wydatkow na leczenie a sa spore
[ Dodano: Czw Cze 28, 2007 07:20 ]
Co by nie przepisywac bez sensu tu macie podane wszuystkie ceny autostrad
http://abc.onet.pl/2029,1064816,,austria,kontent.html

[ Dodano: Czw Cze 28, 2007 07:15 ]
Nie wiem czy bylo ale podziele sie ostatnio zdobyta wiedza.
Na terenie uni nie trzeba zielonej karty, pomimo ze Chorwacja nie jest w uni karta tez nie jest tam wymagana.
- Czechy, predkosc w terenie zabudowanym 50km/h, drogi szybkiego ruchu 90km/h autostrady 130km/h
- Austria, predkosc w terenie zabudowanym 50km/h, drogi szybkiego ruchu 100km/h autostrady 130km/h
- Chorwacja, predkosc w terenie zabudowanym 50km/h, drogi szybkiego ruchu 80km/h autostrady 130km/h
Winieta
Czechy na 7dni 200 koron, na miesiąc 300 koron
Austria 10dni - 7,60 euro, 2 miesiace 21,80 euro
Słowenia i Chorwacja przejazd autostradami płatny. W Chorwacji sa najdrozsze
Dobrze tez jest sie ubespieczyc w razie jakiegos (odpukac) wypadku kosztuje to grosze a oszczedzi nam pozniejszych wydatkow na leczenie a sa spore
[ Dodano: Czw Cze 28, 2007 07:20 ]
Co by nie przepisywac bez sensu tu macie podane wszuystkie ceny autostrad
http://abc.onet.pl/2029,1064816,,austria,kontent.html
[img]http://images2.fotosik.pl/231/bf2e679f88c976ca.gif[/img]
						faktycznie bedziesz miał problemKomas pisze:czy moj bagaznik pomiesci to wszystko
 ja  zamontowałem  BOXA   mimo  ze  jedziemy   w  3  osoby to  jest  jednak  kawał  drogi   a  zona  z  córa moga  spokojnie   sie przespac  z  tyłu  na  zmiane  dojazdówke  tez  musze  gdzies   włozyc ,  butla  w  miejscu koła  ale  zabrała troszke  bagaznika musiałem  wyrównac bo wystawała
   ja  zamontowałem  BOXA   mimo  ze  jedziemy   w  3  osoby to  jest  jednak  kawał  drogi   a  zona  z  córa moga  spokojnie   sie przespac  z  tyłu  na  zmiane  dojazdówke  tez  musze  gdzies   włozyc ,  butla  w  miejscu koła  ale  zabrała troszke  bagaznika musiałem  wyrównac bo wystawała  
dokładnie !!!!!!! słuszna sugestiaDobrze tez jest sie ubespieczyc w razie jakiegos (odpukac) wypadku
pytałem sie w WARCIE asistance mnie bedzie kosztowało 25 zł i w razie awarii ( ODPUKAC!!!!!!!!!!) HOLOWANIE DO NAJBLIZSZEGO WARSZTATU i podwózka do najblizszego hotelu
- twardy
- Forum Master 
- Kontakt:
ja załatwiam asistance w Ergo hestii bo tam jestem ubezpieczony , sprawdzałem w umowie i niestety nie mam AC za granica wiec musze teraz wykupic ale mam nadzieje że nic sie nie stanie .dziejo pisze:pytałem sie w WARCIE asistance mnie bedzie kosztowało 25 zł i w razie awarii ( ODPUKAC!!!!!!!!!!) HOLOWANIE DO NAJBLIZSZEGO WARSZTATU i podwózka do najblizszego hotelu
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
						- byczkins
- Mały gagatek 
- Kontakt:
ceny przystępne, nakręcono mnie na drożyznę, a było spoko, jak w warszawskich knajpach, nawet troszke taniej i żarcie ciekawsze. Sklepy ciut droższe niż małe, detaliczne w warszawie. Benzyna mega tania, tankowałem wysokooktanową.twardy pisze:byczkins, super fajny opis , jesli możesz to napisz troche o cenach na miejscu
interesują mnie ceny kempingów i kwater , ile kosztujeitp
jade za 18 dni
Spalanie przez całą trasę 5L/100km (przejechałem 3000km na 151 litrach
 , jestem w szoku do tej pory).
  , jestem w szoku do tej pory).kemping: około 84zł za dobę, parcela 3-4 x 6-7m, z prądem, sanitariaty do 50m, tyle samo do morza, czyściutkie i bez kolejek. Warunki rewelacyjne. Zacienienie 99%

CRO 2007: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1237676#1237676
Mein golfer:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=655275&highlight=#655275
						Mein golfer:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=655275&highlight=#655275
a  jak   z lpg  ???????????? zwróciłeś uwage  po ile  jest??????????? jaka  waluta   dysponowałes  na bramkach autostrad  ??? i na  miejscu?

Ostatnio zmieniony wt lip 10, 2007 20:29 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.

dzisiaj  rozmawiałem z  gościem który  jezdzi  do cro  ale  holowac  zepsute auta główną awaria  tych  samochodów  były  popekane  węże  -uszczelki  pod  głowica -  a co       za  tym idzie  zatarte  tłoki   ostatnio   brał na lawete      opelka  vectre -  forda focusa  tdi
   ostatnio   brał na lawete      opelka  vectre -  forda focusa  tdi    nie cholował vw powiada  jakie  sztuki  vw  jezdzą  tam po  górach  to sie  w pale nie miesci stare  i  zdezelowane wazne  ze  układ  chłodzenia  sprawny   to podstawa  kto ma  wątpliwości  co  do   prawidłowego  działania  termostatu  lub  pompy   wymienic  odrazu !!!!
   nie cholował vw powiada  jakie  sztuki  vw  jezdzą  tam po  górach  to sie  w pale nie miesci stare  i  zdezelowane wazne  ze  układ  chłodzenia  sprawny   to podstawa  kto ma  wątpliwości  co  do   prawidłowego  działania  termostatu  lub  pompy   wymienic  odrazu !!!!

ostatnio   brał na lawete      opelka  vectre -  forda focusa  tdi
   ostatnio   brał na lawete      opelka  vectre -  forda focusa  tdi    nie cholował vw powiada  jakie  sztuki  vw  jezdzą  tam po  górach  to sie  w pale nie miesci stare  i  zdezelowane wazne  ze  układ  chłodzenia  sprawny   to podstawa  kto ma  wątpliwości  co  do   prawidłowego  działania  termostatu  lub  pompy   wymienic  odrazu !!!!
   nie cholował vw powiada  jakie  sztuki  vw  jezdzą  tam po  górach  to sie  w pale nie miesci stare  i  zdezelowane wazne  ze  układ  chłodzenia  sprawny   to podstawa  kto ma  wątpliwości  co  do   prawidłowego  działania  termostatu  lub  pompy   wymienic  odrazu !!!!Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości