Dzień dobry forumowicze ci starzy i nowi

Ci co mnie znają to się zapytają co u mnie słychać , żyję

Dalej mieszkamy w Miedzianej w naszym psim zakątku , córeczka poszła do szkoły i staje się dorosła

No szlag mnie trafia że Pitera już nie ma wśród żywych

Majstra Heńka w Głuchołazach zalało to na kawkę tu nie wpada .

A co z resztą ? Fiona ,Kacper , Grześ226 , Adik , Anita , Magk, Megi, Krizis , Peres , ralphkoza, MłodyR1 , Marcineczek , Dumle , Mirek , Cziban Esox , Kati , Przemek, Oliokl , Żaneta,Dadi 82 , czarny 999, Alutka, dj sowa , ellwood , kogo nie wymieniłem to wybaczcie i przypomnijcie się . Dziękuję . W dobrych latach widzieliśmy się raz w roku w Nysie

Mój cel to zebranie nas po kilku latach ,niestety w Nysie jest to nie możliwe.

Nie wiem czy to się uda ?

Szukamy jakiejś fajnej miejscówki przyjaznej do naszej społeczności i dla rodzin i dzieciaków– nieznośnych bachorów ( mam na myśli naszą 7 latkę

) Jak ktoś nie ma tego przybytku natury to jest również bardzo mile widziany

. Żeby mieć chwilę „spokoju” na pogaduchy to zatrudnimy profesjonalną firmę do opieki dla dzieciaków na kilka godzin dziennie .

Miejsce do uzgodnienia , ale raczej musi to być woda , domki , namioty , ognisko itp. Na tą chwilę nie mam pomysłu na miejscówkę.

Myślę o spotkaniu weekendowym w roku 2025 od końca maja do początku czerwca (2 noce )
Czas się spotkać po tych latach , powspominać , porządnie nachlać i pobawić .

Jest to termin odległy i mamy czas na przygotowanie . Udostępniajcie w innych grupach wszyscy są mile widziani