Zestaw naprawczy koła-opinie

Problemy z doborem felg i opon do auta? Napisz o tym tutaj, także wszystko na temat opon i felg.

Moderatorzy: Stalu, VIP

Awatar użytkownika
psilos1
Forum Master
Forum Master

Post autor: psilos1 » śr sty 28, 2015 18:57

Witam,nie bardzo wiedziałem w jakim dziale umieścić ten post ... z uwagi że zdecydowana większość użytkowników aut z LPG ma problemy z miejscem na koło zapasowe postanowiłem umieścić go tutaj.
Proszę o opinie użytkowników na temat zestawów naprawczych np.tego firmy Continental
Obrazek
Czy warto to kupić?
Ostatnio zmieniony śr sty 28, 2015 19:01 przez psilos1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Post autor: Qto » śr sty 28, 2015 19:01

w technicznym raczej nie
viewforum.php?f=49" onclick="window.open(this.href);return false; - myślę że jednak tu będzie lepiej
ewentualnie tu viewforum.php?f=3" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
psilos1
Forum Master
Forum Master

Re: Zestaw naprawczy koła-opinie

Post autor: psilos1 » śr sty 28, 2015 19:07

Qto pisze:w technicznym raczej nie
viewforum.php?f=49" onclick="window.open(this.href);return false; - myślę że jednak tu będzie lepiej
ewentualnie tu viewforum.php?f=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosze o ewentualne przeniesienie ..sadze ze z problemem miejsca boryka sie większość użytkowników LPG ...w ogólnym szybko zaginie..wiec moze zróbcie(moderatorzy)wyjątek
Zestawów naprawczych na rynku są dziesiątki rodzajów-jedne lepsze ...drugie nie nadają sie do niczego, opinie użytkowników to najlepszy sposób na weryfikację.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Opony i felgi”