Witam,nie bardzo wiedziałem w jakim dziale umieścić ten post ... z uwagi że zdecydowana większość użytkowników aut z LPG ma problemy z miejscem na koło zapasowe postanowiłem umieścić go tutaj.
Proszę o opinie użytkowników na temat zestawów naprawczych np.tego firmy Continental
Czy warto to kupić?
Zestaw naprawczy koła-opinie
Ostatnio zmieniony śr sty 28, 2015 19:01 przez psilos1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
w technicznym raczej nie
viewforum.php?f=49" onclick="window.open(this.href);return false; - myślę że jednak tu będzie lepiej
ewentualnie tu viewforum.php?f=3" onclick="window.open(this.href);return false;
viewforum.php?f=49" onclick="window.open(this.href);return false; - myślę że jednak tu będzie lepiej
Re: Zestaw naprawczy koła-opinie
Prosze o ewentualne przeniesienie ..sadze ze z problemem miejsca boryka sie większość użytkowników LPG ...w ogólnym szybko zaginie..wiec moze zróbcie(moderatorzy)wyjątekQto pisze:w technicznym raczej nie
Zestawów naprawczych na rynku są dziesiątki rodzajów-jedne lepsze ...drugie nie nadają sie do niczego, opinie użytkowników to najlepszy sposób na weryfikację.