Fotki nie działają. Wrzuć na imageshack albo imgurbakonfs pisze:
Jak myślicie?Oryginalne?
To są te DOTZ.
Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
Re: Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
bakonfs, zależy jakie opony
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
bakonfs albo zdjęcia zniekształcają albo one sa tak pogięte, w kilku miejscach konkretnie pofalowane, ja bym odpuścił chyba że masz jak je na wyważarke wrzucić
Nie,właśnie zdjęcia dokładnie odwzorowują.
Koszt wyprostowania jednej felgi przekroczy 200 zł ?
Koszt wyprostowania jednej felgi przekroczy 200 zł ?
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
czarodziej6969 a jak one są w kilku miejscach pogięte to też tyle policzą? tak z ciekawości pytam
Na razie są one w opłakanym stanie,ale doprowadziłbym je do fabrycznego stanu.Bo wydaje mi się,że były już pryśnięte matowym czarnym,ponieważ w oryginalne rant jest w polerce.Skoro koszta prostowania nie są z byt duże,to chyba się na nie pokuszę,tym bardziej że opony są całkiem ok,tylko 2 z tyłu są po bokach lekko starte,bo prawdopodobnie tarły o nadkole:P
Tylko dlaczego na nich pisze DOT-J !?
Tylko dlaczego na nich pisze DOT-J !?
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wesley, miałem jedną felgę pogiętą właśnie w paru miejscach i zapłaciłem 80zł, w innych zakładach pewnie podobnie by policzyli
bakonfs, z tego co pamiętam to na wszystkich felgach jest ten napis i napewno nie oznacza producenta
bakonfs, z tego co pamiętam to na wszystkich felgach jest ten napis i napewno nie oznacza producenta
Te "DOT" oznacza, że felga spełnia wymogi bezpieczeństwa. "J" - normy/wymiary wg jakich została wyprodukowana, w tym wypadku normy ustanawiane przez jakąś japońską organizację. Dla stanów by było DOT-T
Witam, mam pytanie. Chce kupić felgi do swojego golfa, wypatrzyłem nawet jedne, tylko że jeździły w GTI. Moje pytanie, czy jeżeli zmieściły się w gti, nie wystawały to w moim 5d też będą pasować?
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Pawelek19, będą pasować, różnica zawieszenia GTI od standardowego to jakieś 15-20 mm praktycznie nie zauważalna