Mowiac piasta chodzi ci o centrowanie felgi?? Jesli tak to taki maly dystans jak5mm nie ma centrowania i wystarczy dac dluzsze sruby a felga osadzi sie bezposrednio na piascie

A dzisiaj testowalem na 1 srubie przykręcony bo mam 5x100, felga byla 5x100 a podkladka 4x100 no i w sumie wszystko trzymało nie było luzu na piaście więc co za tym idzie wszystko powinno być ok na zwykłej podkładce pomimo tego, że wiele ludzi twierdzi, że bez kołnierza są bicia
 A dzisiaj testowalem na 1 srubie przykręcony bo mam 5x100, felga byla 5x100 a podkladka 4x100 no i w sumie wszystko trzymało nie było luzu na piaście więc co za tym idzie wszystko powinno być ok na zwykłej podkładce pomimo tego, że wiele ludzi twierdzi, że bez kołnierza są bicia 

Belka od MKII i poszerzanie błotników. W serie to nie wejdzie ....fiszpanek pisze:Witam mam na oku felgi 17' 9.75j et 25 wejdzie takie cudo do golfa 3? Opony sa na sezon wiec mozecie tez doradzic jakie kupic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości