u mnie od sierpnia ale 22tys km i jest dobrzeGesiu_15 pisze:kolega w A3 1.8 T ma LPG sekwencję staga 5 lat cisza spokój , jeździ i dba , jest czym depnąć
 a roznica z 1.6 ogromna
 a roznica z 1.6 ogromnaModeratorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
u mnie od sierpnia ale 22tys km i jest dobrzeGesiu_15 pisze:kolega w A3 1.8 T ma LPG sekwencję staga 5 lat cisza spokój , jeździ i dba , jest czym depnąć
 a roznica z 1.6 ogromna
 a roznica z 1.6 ogromna rocznie robię około 30 tyś. na dojazdy do pracy chciałem coś na gaz żeby było tanio i żeby jechało dlatego myślałem o 2,0 lub 1,8 na lpg , ile tego oleju może brać na 15 tyś. ten 2,0 czy może lepiej poszukać zadbane 1,8 do jakiego przebiegu można gazować wiadomo gazownik to włoży gaz do wszystkiego żeby tylko zarobić
 rocznie robię około 30 tyś. na dojazdy do pracy chciałem coś na gaz żeby było tanio i żeby jechało dlatego myślałem o 2,0 lub 1,8 na lpg , ile tego oleju może brać na 15 tyś. ten 2,0 czy może lepiej poszukać zadbane 1,8 do jakiego przebiegu można gazować wiadomo gazownik to włoży gaz do wszystkiego żeby tylko zarobić  
 PL 2 w razy przekręcą licznik i samochody mają zawsze przebieg poniżej 200 tyś co jest nie możliwe . Książkę serwisową też można załatawić więc dla handlarzy to nie problem . 2.0 8v ma tylko 115 km a 1.8T 150 km i jak się założy dobry gaz (STAG < BRC ) na dobry osprzęcie i ma maszyna śmigać
  PL 2 w razy przekręcą licznik i samochody mają zawsze przebieg poniżej 200 tyś co jest nie możliwe . Książkę serwisową też można załatawić więc dla handlarzy to nie problem . 2.0 8v ma tylko 115 km a 1.8T 150 km i jak się założy dobry gaz (STAG < BRC ) na dobry osprzęcie i ma maszyna śmigać   15 tyś to troszkę dużo od wymiany do wymiany , 10 tyś jest w sam raz i jak się zaleje dobrym oliwą np MOBIL > Valvoline to nic się nie dzieje z motorem .
 15 tyś to troszkę dużo od wymiany do wymiany , 10 tyś jest w sam raz i jak się zaleje dobrym oliwą np MOBIL > Valvoline to nic się nie dzieje z motorem .
Potwierdzam,j4ro pisze:średnio 0.2 - 0.3 L/1000 km.

wiec spalanie 0,2 0,3 to zadne spalanie oleju moze silnik sie poci ?????
  wiec spalanie 0,2 0,3 to zadne spalanie oleju moze silnik sie poci ?????Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości